Prima victorie pentru un sportiv din România în UFC!

Prima victorie pentru un sportiv român în UFC, cea mai importantă divizie din MMA, a venit duminică dimineață, după ce Nicolae Negumereanu l-a învins pe americanul Aleksa Camur, la categoria semigrea, prin decizie.

prima victorie

Victoria în premieră pentru Nicolae Negumereanu, în vârstă de 26 de ani, a însemnat și o premieră pentru sportul românesc în UFC. Sportivul născut în Brașov s-a impus în gala UFC Galas 29, în fața americanului Aleksa Camur, la categoria semigrea, prin decizie împărițită, scor 2-1 (29-28, 28-29, 29-28). A fost un meci extrem de disputat, dar pe merit câștigat de către luptătorul român.

A fost cel de-al doilea meci în UFC pentru Nicolae Negumereanu, după duelul pierdut cu rusul Saparbek Safarov, din 2019.

Pe lângă succesul din UFC, cea mai importantă divizie din MMA, Negumereanu mai are alte 9 victorii în divizia Real Xtreme Fighting.

Lupta a fost puțin dificilă, mă așteptam să fie mai ușoară. Vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu că am învins. Voiam să câștig mai repede meciul, dar ținând cont de faptul că acum trei luni m-am operat la menisc, iar în timpul recuperării am făcut doar antrenamente de forță, sunt mulțumit. De când am terminat lupta, eram sigur că voi câștiga„, a declarat la conferință de presă Nicolae Negumereanu.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...