Poporul microbist vrea sânge de selecționer!

Poporul microbist din România vrea să curgă sânge după campania ratată în preliminariile CM. Sângele selecționerului Christoph Daum

Christoph Daum alaturi de fotbalistii Romaniei efectueaza un antrenament inaintea meciului cu Polonia din cadrul preliminariilor CM 2018, pe stadionul central al Centrului National de Fotbal din Mogosoaia, duminica 4 iunie 2017. Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Credit foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Umblă vorba-n sat cum că al nostru selecționer neamț este slab, de cacao și că o schimbare e binevenită. Acest popor microbist nu își mai revine. Acest popor microbist cere oameni de fotbal în conducere. Ultimul sfert de veac a fost îngroșat și sfâșiat de către unii veniți din fotbal. Acest popor microbist aruncă cu lemne și pietre după câteva meciuri, suspinând feminin după alt bărbat, alt selecționer.

Aproape toți antrenorii noștri au CV pe la arabi ori pe la chinezi. Ultima dată când am verificat istoria fotbalului în acele țări, google mi-a găsit mai nimic.

Răbdarea la noi este ceva absent și prețios. Suntem experți mondiali pe toate planurile, le știm și cunoaștem pe toate. Tragem concluzii și judecăm mai ceva ca în Inchiziție. Nimeni nu are voie sa greșească. Vrem aur fără să săpăm. Cu toții am reușit din prima în viață și suntem niște campioni.

Atitudinea ostilă și sălbatică față de un străin care a venit să ajute pe termen mediu-lung, arată încă o dată cât de mici și de barbari suntem. Vom rămâne la coada vacii și a clasamentului FIFA până când ne vom disciplina mai întâi pe planul bunului simț și al nasului la purtare. Până când nu mai distrugem după 5 minute. După 5 meciuri. După 10 meciuri.

Suntem niște țațe menite să dăm din gură la marginea șanțului.

Rezultatele pozitive vin după o perioada medie spre lungă. Cine nu mă crede să îl întrebe pe Sir Alex Ferguson. Cred ca el știe cel mai bine…

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să-l susții pe SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- lasă un comentariu mai jos;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

Loading Facebook Comments ...

LĂSAȚI UN MESAJ