Performanța nu cunoaște handicap!

Performanța nu cunoaște handicap, iar sportivii care joacă tenis din scaunul rulant sunt adevărați performeri. O competiție importantă va avea loc în București.

tenisrotile

În perioada 5-8 mai 2016, Fundația Licinium organizează în Bucureşti, la Arenele BNR, a II-a ediţie a Turneului de tenis de câmp în scaun rulant – Bucharest Open Wheelchair Tennis – categoria ITF 3, cu premii în valoare de 12.000 USD, având un tablou de 50 de sportivi din 20 de ţări, care vor concura la trei categorii: Men, Women, Quad.

Beatrice Mercado, Lavinia Pavel, Ștefan Săndulache și Howard Dell au răspuns prezent campaniei lansate de Revista Junior SPORT și au devenit ambasadorii turneului de tenis de câmp în scaun rulant Bucharest Open Wheelchair Tennis.
Performanța nu cunoaște limite, performanța nu cunoaște handicap!

Video cu prezentarea evenimentului, filmare: Marian Valentin Burlacu (a se viziona HD).
Mai multe informații, pe site-ul oficial al turneului.
Intrarea este liberă.
Credit foto: amronews.com

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...