Pensionați-l pe Năstase! Ne-a făcut de râsul lumii!

Pensionați-l pe ILie Năstase, ne-a făcut de rușine în fața întregului mapamond! Un nume mare al tenisului iese urât din scenă.

813312-sco-3352
Credit foto: gsp.ro

Vă spun din start, am respectat enorm sportivul Ilie Năstase, a fost mare de tot, imens, genial în tenis, puțini au arătat exceuții minunate ca ale lui.

Un tenismen extraordinar, un nebun frumos în anii tinereții, s-a transformat la bătrânețe într-un dezaxat.

Nu ai voie să te comporți așa oricine ai fi, oricât de mare ai fost ca tenisman. E inacceptabil ca un astfel de nume să facă remarce rasiste, să înjure antrenori (căpitanul nejucător al Marii Britanii), sportivi, să jignească jurnaliști. Pe ce lume trăiește acest Năstase care îl pune în umbră pe marele Ilie Năstase?

I-am mai văzut ieșirile în decor și părerile tâmpite uneori, dar nu m-am gândit niciodată că poate ajunge atât de departe. E monstruos ce a făcut, eu mă simt umilit ca român pentru gesturile și faptele lui. Vă rog din suflet, pensionați-l pe acest om, exilați-l pe Insula Elba sau pe Păcuiul lui Soare.

Năstase a șters azi cu buretele un nume uriaș, pe al lui însuși, și ne-a făcut deservicii enorme. Nicăieri în lume nu cred să s-a întâmplat vreodată așa ceva.

Oricum România e văzută de mulți ca o țară bananieră, oricum suntem numiți peste tot știți voi cum. Pot să spun că ne merităm soarta și renumele dacă vom proteja și vom încerca să scuzăm sau să reabilităm astfel de comportamente.

Când ajungi la o vârstă și bibilica ți-o ia razna, cel mai bine e să te retragi în bârlogul tău, să te relaxezi și să-i lași pe alții în față.

Chiar nu înțeleg ce a mai căutat acest om la cârma naționalei feminine de tenis a României. Cine l-a pus? De ce l-a pus?

Acesta nu e Năstase al meu, pe care îl idolatrizam în copilărie. Nu e Năstase care m-a făcut mândru că sunt român! Trăiesc un coșmar, mă doare sufletul, dar, vă rog, pensionați-l pe acest Năstase care nu e Ilie Năstase.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

1 COMENTARIU

  1. Din păcate acest Năstase este Ilie Năstase… Dureros… mai ales când vezi tot suportul pe care il primește de la mari nume din sport… Ești prea bun că îi dorești doar pensionarea

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...