Patronul lui CFR e devastat. Tupeul lui Dan Petrescu nu are limite!

Patronul lui CFR e devastat. Tupeul lui Dan Petrescu nu mai are limite: vrea bani pentru munca depusă. Neluțu Varga s-a plâns apropiaților că i-a plătit acestuia 2,5 milioane de euro în ultimele două sezoane. Bine, „Bursucul” i-a adus aproape 40 de milioane în cont, dar asta nu contează.

patronul
Credit foto: sportpictures.eu

Este deranj la CFR Cluj, după prima înfrângere din acest campionat (1-2, acasă, cu Gaz Metan Mediaș). Nici nu se răcise ultimul fluier al lui George Găman, că finanțatorul Neluțu Varga a dat sfoară în țară că echipa sa nu se va prezenta la următorul meci, în semn de protest față de erorile de arbitraj comise constant împotriva campioanei.

Dar, ce să vezi!? O analiză făcută de gsp.ro a scos la iveală că actuala campioană  este cea mai avantajată în acest sezon dintre candidatele la titlu! Bluful lui Varga nu a reușit. Nu ne-am dus pe fentă. E clar că omul s-a gândit la soluția perfectă ca să scape de văicărelile lui Dan Petrescu, care îl asaltează după fiecare înfrângere, remiză sau victorie. Mai bine nu mai joacă!

Patronul e terorizat psihic de Bursuc

Cei care îi interceptează convorbirile îl compătimesc pe patronul ceferiștilor. „Știu că nu avem voie să ne băgăm în discuția de pe fir, dar abia m-am abținut să intervin, pentru că Bursucul îl termina psihic, iar nouă ne umplea tot spațiul de pe hard. După ultimul meci i s-a plâns 10 ore, timp în care a pronunțat de 1527 de ori cuvântul penalty, cu intonație diferită. Am apelat la statisticianul nostru, care a ajuns la concluzia că respectivul cuvânt a fost pronunțat de 2,54 ori pe minut. E mult!”.

Vezi și:   Blătescu dixit: Steaua are un mare atu în fața lui Dinamo!

Și asta e nu e nimic pe lângă supărarea principală. Tot gsp.ro a scris că Neluțu s-a plâns apropiaților că i-a dat lui Dan Petrescu aproximativ 2,5 milioane de euro în ultimele două sezoane. Practic, antrenorul a avut tupeul nesimțit de a primi recompensa prevăzută în contract pentru cele aproape 40 de milioane de euro pe care le-a adus în club prin performanțele din cupele europene. Cum să-l mai suporți?

Dacă Dan Petrescu pleacă sau e demis, ar fi ideal ca la CFR Cluj să vină Daniel Pancu. „Pancone” nu are pretenții financiare exagerate și, așa cum a dovedit la meciul cu Viitorul, e gata să joace și pe întuneric, ca să nu mai cheltuiască Neluțu bani cu nocturna.

* Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...