Pariuri sportive: Hocheiul vrea să elimine frauda

Federația Internațională de Hochei pe Gheață (IIHF) a anunțat semnarea unui parteneriat cu firma Sportradar, în vederea combaterii și prevenirii fraudelor realizate prin intermediul caselor de pariuri sportive

pariuri sportive in hocheiul pe gheață
Sub auspiciile acestei cooperări, în perioada 2015-2017, se vor derula un număr de 12 workshop-uri, în locații diferite, iar în atenția factorilor de decizie vor intra, spre monitorizare, mai multe competiții.

Sportradar a anunțat că în următorii trei ani vor fi supravegheate Campionatele Mondiale de tineret și juniori, printr-un sistem special de detectare a anomaliilor apărute pe piața de pariuri sportive.

În total, un număr de 126 de meciuri vor fi analizate prin sistemul de detectare a fraudelor care pot fi cauzate de pariurile sportive. Atât IIHF cât și Sportradar au obiectivul comun de a păstra hocheiul pe gheață curat, nealterat de interese colaterale, care să poată conduce la trucarea unor rezultate, în detrimentul valorilor tradiționale pe care sportul le transmite.

credit foto: sportslogos.net

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...