Oferte promoționale permanente la pariuri sportive în această perioadă

Oferte promoționale permanente la pariuri sportive în această perioadă. Agențiile de pariuri online licențiate de Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc (ONJN) oferă bonusuri pe care le poți obține fără să efectuezi o depunere.

oferte promoționale
Credit foto: sportpictures.eu

Poți afla mai jos care sunt operatorii care le acordă, ce anume sunt bonusurile fără depunere, cum le activezi, precum și care sunt termenii și condițiile pentru a beneficia de ele.

Ce sunt bonusurile fără depunere la pariurile sportive?

Bonusurile fără depunere la pariuri sportive constau în pariuri gratuite (Free Bets și Full Bets), pariuri fără risc și fonduri suplimentare. Dacă ai plasat un Free Bet, iar  biletul este verde, primești în cont doar profitul (câștig minus miză). Dacă ai folosit un Full Bet, primești în cont tot câștigul.

Bonusurile fără depozit sunt acordate la înscrierea pe platformă, în cadrul ofertelor pentru clienții noi. Unii operatori condiționează acordarea bonusului de finalizarea procedurii de verificare a identității, iar alții creditează banii în cont imediat după confirmarea adresei de email.

oferte promoționale

Există și bonusuri fără depunere pentru clienții deja existenți, în sensul că aceștia nu sunt obligați să realimenteze contul pentru a beneficia de promoție.

În acest moment, Stanleybet oferă un astfel de bonus: primești un pariu gratuit în valoare de 33 de lei imediat după validarea numărului de telefon. Pariul trebuie plasat pe orice eveniment sportiv cu cota minimă 1.33.

Ofertele promoționale sunt permanente (valabile într-o anumită zi, o dată pe săptămână, o dată pe lună etc.) sau ocazionale, când are loc un eveniment sportiv de top.

De obicei, promoțiile care includ bonusuri fără depunere sunt dedicate tuturor clienților, însă sunt și operatori care obișnuiesc să acorde bonusuri personalizate, ca recompensă pentru un anumit rulaj sau pentru a face un cadou în ziua de naștere a clientului.

Două Free Bet de la Betfair

În secțiunea Sportsbook, Betfair are două oferte de care clienții pot beneficia o dată pe săptămână. Sunt acordate două pariuri gratuite de tip Free Bet:
– primești 25 de lei dacă plasezi un bilet de tip acumulator cu minim 3 selecții, miza minimă 75 de lei și cotă finală de minim 4.00;
– Primești până la 125 de lei dacă plasezi un pariu combinat cu miza minimă 75 de lei și cota minimă 5.00. Valoarea pariului gratuit este egală cu valoarea mizei pariului de calificare, în limita menționată.

Vezi și:   Demonstrație de forță. Simona Halep s-a calificat la pas în semifinale la Wimbledon

Unibet îți oferă 1000 de lei dacă trei prieteni își deschid cont la recomandarea ta (intrând printr-un link special primit de la tine). Primești 250 de lei pentru primul prieten înscris, 350 de lei pentru al doilea și 400 de lei pentru al treilea.

Tot la Unibet primești săptămânal un Free Bet de 25 de lei dacă pariezi minim 50 de lei pe meciul de joi noaptea din NFL.

Oferte promoționale: Atenție la condiții!

Sportingbet îți oferă zilnic un pariu gratuit de până la 200 de lei dacă plasezi un bilet de tip acumulator cu cota minimă 1.50 per selecție. Valoarea Free Bet-ului depinde de miza pariului de calificare.

Superbet are promoția numită „Turneu Liga I”. După fiecare etapă, se organizează o tragere la sorți la care participă pariorii care care au plasat cel puțin un pariu premeci cu miza 20 de lei și cota minimă 1.60 per selecție pe meciuri din runda respectivă. În urma tragerii la sorți, se acordă 100 de premii de câte 100 de lei în fonduri suplimentare. Pe 23 decembrie a avut loc o extragere finală, cu marele premiu de 50.000 de lei.

Și Netbet are două promoții de care poți profita în fiecare săptămână:
– primești 25 de lei Free Bet dacă plasezi un pariu single cu miza minim 50 de lei pe jocuri virtuale;
– primești 50 de lei Free Bet dacă plasezi pariuri cu miza totală de mimim 200 de lei pe eSports în săptămâna respectivă.

oferte promoționale
Credit foto: sportpictures.eu

Cum activezi bonusurile fără depozit la pariuri sportive

În general, bonusurile fără depozit dedicate clienților noi sunt activate prin folosirea unui cod bonus, pe care pariorul îl introduce în momentul înregistrării pe site. Bonusurile fără depunere din cadrul ofertelor permanente sau ocazionale pentru clienții deja existenți sunt activate fără cod bonus. Este suficient să intri în secțiunea rezervată bonusurilor, din profil, și să le accepți.

Vezi și:   Pontul zilei: o dispută cu goluri în preliminariile Europa League

În unele cazuri, bonusul îți este semnalat în biletul virtual de pariuri. De exemplu, la Unibet, un pariu gratuit disponibil apare sub selecțiile de pe biletul virtual. Poți pune miza pe bilet din fondurile proprii sau poți bifa căsuța din dreptul pariului gratuit pentru a utiliza bonusul.

Termeni și condiții impuse de agenții pentru oferte promoționale

De cele mai multe ori, pentru a beneficia de un pariu gratuit (forma principală de bonus fără depunere la pariuri sportive), trebuie să plasezi un pariu de calificare. Pariurile de calificare sunt supuse unor termeni și condiții, cum ar fi:

– nu se iau în considerare pariurile de calificare închise cu Cash Out;

– se iau în considerare doar pariurile de calificare plasate din bani reali.

Pariurile gratuite primite expiră după un anumit număr de zile sau trebuie plasate pe un eveniment indicat, pe cote minime indicate.

Punctual, ca să primești banii de la Unibet, trebuie ca prietenul recomandat să facă rulaj: 1.500 de lei la pariuri sportive, pe cote minime de 1.40, sau 3.000 de lei în secțiunea cazino, unde jocurile contribuie în procentaj diferit la îndeplinirea rulajului: Sloturi (toate jocurile) – 100%, toate jocurile de masă – 10%, cazinoul live – 10%, sporturi virtuale – 10%

Tot punctual, bonusul primit de la Superbet ca premiu de etapă în cadrul ofertei „Turneu Liga I” trebuie activat și rulat de trei ori doar la pariuri sportive.

În cazul bonusului fără depunere pentru clienții noi de la Stanleybet, profitul obținut prin folosirea pariului gratuit trebuie rulat de 3 ori pe cote minime 1.33 înainte de a fi retras.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...