Știați că Moș Crăciun Aleargă prin Parcul Mogoșoaia?

„Moș Crăciun Aleargă”, un event distractiv de alergare, organizat sâmbătă, 6 decembrie 2014, de Perform Experience care a mai avut în acest an alte două Fun Run-uri: „Fuga de Strigoi”, în noiembrie și „Crosul Cramelor” în octombrie, ambele la fel de atractive.

mos craciun alearga

Acțiunea a avut ca scop strângerea de fonduri pentru Asociația Română a Traumatologilor și Ortopezilor Pediatri, pentru susținerea activității de ortopedie pediatrică din România.

Crosul din Parcul Mogoșoaia a început la 11:30 cu startul copiilor, în cursa 1,5 km iar la 12:15 a venit rândul adulților să-și arate dorința de a câștiga cursele de 5 și respectiv 10 km.

Festivitatea de premiere și tombola au finalizat o ieșire deosebită de weekend, în ciuda vremii care n-a fost foarte prietenoasă. Participanții au primit vouchere pentru cumpărături de la MagazinuldeCadouri.ro, Aventuria.ro și etopsport.ro.

Așteptăm și următoarele competiții Perform Experience.

credit foto: Perform Experience

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...