Mister dezlegat: mirosul înfiorător de pe „Ion Oblemenco” venea dinspre bucătăria clubului!

Mister dezlegat la Craiova în timpul meciului cu Viitorul (3-1). Presa sportivă a scris despre mirosul înfiorător pe care l-au suportat depotrivă oficialii și spectatorii acestui joc. Inițial, s-a crezut că duhoarea era emanată de gazon, dar vinovat pentru ea a fost bucătarul clubului oltean, care gătea praz cu măsline de oaie!

mister
Credit foto: Sportpictures.eu

Expert în culisele fotbalului românesc, Cosmin Crăpean ne-a povestit că Gigi Becali le-a promis oltenilor 10.000 de euro ca să îl ia pe fundașul central Bălașa, dar, pentru că nu a avut cash, a plătit contravaloarea în măsline de oaie, cam 500 de saci.

„Nici nu aveau unde să pună toți sacii cu măsline. Vă dați seama, 500! Nu 100, nu 200… 500! Au umplut toate încăperile Primăriei, mai puțin biroul primarului, care e alergic”, a dezvăluit Crăpean.

Și la club sunt saci peste tot. Când s-a trezit spre dimineața zilei meciului ca să se ducă la toaletă, bucătarul s-a împiedicat de unul din ei și i-a venit ideea să facă praz cu măsline de la Becali. E rudă prin alianță cu Claudiu Răducanu și credea că sunt aduse din Grecia, de pe Athos.

Cîrțu e cel care a băgat măslinele în club

Vinovat pentru acceptarea sacilor ar fi chiar președintele Sorin Cîrțu, care nu a fost atent la convobirea cu Becali, având un alt telefon la cealaltă ureche, și a zis „ok”.

Fără să știe că și-a băgat coada Sfântul Gheorghe, „Satana” Pițurcă a chemat Ministerul Sănătății la stadionul „Ion Oblemenco”. Oricum, era nevoie pentru Nicușor Bancu, care suferă de amnezie acută. După meciul cu Viitorul nu mai ținea minte dacă îl făcuse pe De Nooijer pasăre urât mirositoare, iar în dimineața următoare, potrivit aceluiași Crăpean, nu mai știa nici cum îl cheamă: „Atunci când antrenorul striga la el, Nicușor se lua de coechipieri: Bă, vedeți că vă strigă nea Piți. Apoi îi făcea în toate felurile”.

Revenind la bucătarul care a declanșat tot scandalul, surse de 220V ne-au relatat că se face vinovat și pentru starea deplorabilă a gazonului: „A găsit în târg la Băilești semințe magice de praz. Le cultivă între 1 și 2 dimineața pe tot terenul, iar peste 5 minute recolta e gata de cules. Normal că nu are timp să crească iarbă la loc până la ora meciului”.

Problema gazonului va fi rezolvată curând. Experții în fotbal din primărie au contactat deja o firmă care va turna o suprafață de joc hibridă, din ciment și asfalt.

* Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...