Mihaela Cambei, triplă campioană europeană la haltere

Mihaela Cambei, de trei ori aur la Europenele de haltere. Sportiva tricoloră s-a impus la smuls cu 92 kg, la aruncat cu 106 kg, iar la total cu 198 kg, în cadrul categoriei 49 de kilograme.

În cadrul concursului de la Erevan, Mihaela a stabilit, totodată, şi două noi recorduri europene, la smuls și la total.

„6 din 6 pentru Mihaela Cambei si 3 titluri europene de seniori la Campionatele Europene de haltere Erevan 2023, în categoria olimpică 49 kilograme. Felicitări și mult succes în continuare, Mihaela!”, a transmis Federația Română de Haltere după această performanță.

Cosmina Pană, două medalii de argint

O altă reprezentantă a României, Cosmina Pană, a cucerit la această competiție două medalii de argint la categoria 45 kilograme.

Cosmina Pană a ocupat locul secund la stilul smuls, cu 70 kg, și la total, cu 153 kg. La aruncat, a fost a patra, cu 83 kg.

Sursa foto: Federația Română de Haltere (Facebook)

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...