Mafia pariurilor a lovit la Kazahstan – România. S-a mizat pe dinți sparți!

Mafia pariurilor a lovit la Kazahstan – România. Comisiile de integritate ale FIFA, UEFA, ONU și UNESCO s-au autosesizat după măcelul de la Astana. 

moti-930x524
Credit foto: mondonews.ro

Bostan Zurbagiev, un gambler periculos de la periferia capitalei Kazahstanului, s-a lăudat pe Facebook cu un pariu considerat inițial de-a dreptul idiot. Cel pe care prietenii îl alintă „Zurba”, după Zorba Grecul, a cerut să i se calculeze cota pentru peste 6,5 dinți sparți în meciul „tricolorilor”.

Culmea, a plasat pariul în lei, la o casă de pariuri offline de la noi. În Kazahstan, omul este interzis în toate agențiile stradale, iar cele online i-au banat i.p.-ul. Orice i.p. „Am informații că așa va fi. Nu dau nume, dar Corazon Aquino din Filipine a pariat 100.000 de franci elvețieni pe dinți sparți”, a scris „Zurba”.

Un microfon plantat într-un ghiveci cu multă conopidă a surprins o discuție pe speakerul mobilului între parior și un mafiot al pariurilor. „Aganovici, dinții scoși… o să mânânce cu paiul”… a, scuzați, discuția asta era despre alt meci. Iată înregistrarea bună:

„Patru dinți de la Săpunaru… doi de la Chipciu… plus piramidă nazală la Grigore… mergi la sigur. Am vorbit cu băieții”

„Și arbitrul?”

„Arbitrului nu-i scoatem niciun dinte”

„Nu, dacă dă roșii?”

„Ce roșii să dea, ce, e agricultor? Lasă, e aranjat. Are un frate care are un văr, care are cabinet stomatologic. Îi iese procent”.

mafia

Rămâne incert motivul pentru care Zurbagiev a pariat așa de puțini bani. Se pare că a fost jecmănit de taximetristul care l-a dus de la aeroport la agenția de pariuri. Și-a vândut telefonul ca să aibă ce paria.

Nu știm în ce circumstanțe, Gheorghe „zis Pinalti” Ștefan îl are pe Zurbagiev în lista de prieteni de pe Facebook. Când a văzut biletul kazahului, Gigi s-a dat cu capul de gratii. Păi dacă știa el de combinația asta cu pariurile, scotea super bani în perioada Kosovo. „Ti fac eu pi tini la măseli!”.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...