Lumea sportului celebrează Centenarul Marii Uniri la Palatul Parlamentului

Lumea sportului celebrează Centenarul Marii Uniri la Palatul Parlamentului din București, între 31 mai și 2 iunie. În anul în care se sărbătoresc 100 de ani de la unirea Transilvaniei cu țara, Institutul Sportiv Român va organiza Forumul Sportului Românesc.

lumea sportuluiEvenimentul cu tema „Rolul și locul României în contextul sportului mondial la 100 de ani de la Marea Unirea” va reuni la Palatul Parlamentului, între 31 mai și 2 iunie, personalități ale sportului și domeniile conexe.

Iubitorii sportului vor avea parte în intervalul menționat de 3 conferințe și 16 workshop-uri cu subiecte de actualitate, printre care: Management sportiv, Provocări juridice actuale în sport, Psihologie și coaching în Sport, Modalități de finanțare în sport, Match fixing, Antidoping, Corupție și integritate în sport etc. Vor vorbi pe aceste subiecte peste 75 de speakeri din sportul mondial.

Vor împărtăși din experiența lor Mihai Covaliu, Octavian Morariu, Ionuț Lupescu, Octavian Bellu, Gabriela Szabo, dar și oaspeți de seamă de peste hotare, printre care Jaime Cambreleng Contreras – FIFA Head of Disciplinary, Eric Saintrond – secretar general FISU, Michele Colucci Carlos del Campo Colas – secretar general LaLiga, Raffaele Chiulli – președintele Asociația Federațiilor CIO, Rui Botica Santos – arbitru TAS sau Miguel Maria Garcia Caba – Real Madrid.

Această participare confirmată la cel mai înalt nivel l-a determinat pe Adrian Socaciu, președintele Institutului Sportiv Român, să considere deja inițiativa un succes: „România are nevoie de astfel de evenimente, mai ales când vorbim despre un domeniu atât de dinamic precum este sportul. Institutul Sportiv Român își propune prin acest eveniment să creeze un spațiu de aprofundare, dezvoltare și creștere pentru specialiștii din industrie. Suntem mândri să îl putem organiza”.

Dacă sunteți interesați să participați la Forumul Sportului Românesc, vă puteți înscrie pe site-ul dedicat: www.institutulsportiv.ro, iar pentru a fi permanent la curent cu ultimele noutăți, puteți urmări și pagina de Facebook a Institutului Sportiv Român. De asemenea, puteți solicita informații suplimentare scriind pe adresa de email office@institutulsportiv.ro.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...