Jaime Penedo, portarul de Mondiale de la Dinamo: „Bucureștiul e minunat!”

Jaime Penedo, portarul lui Dinamo, este singurul jucător din Liga 1 care merge la Campionatul Mondial din Rusia 2018. El a vorbit într-un interviu pentru ionalexandru.ro despre situația de la Dinamo, despre viața din București și despre visul de a juca la un turneu final de CM. 

Penedo
Portarul Jaime Penedo – Sursa: Facebook

Doar în pielea lui Jaime Penedo să nu fii în aceste momente. A câștigat primul trofeu în România (Cupa Ligii), a reușit să se califice la Campionatul Mondial, dar acum trece printr-o perioadă foarte dificilă la echipa de club. Seamănă cu un rollercoster, nu-i așa?

Penedo vorbește în interviu menționat despre marea sărbătoare din Panama de după calificarea la turneul final: „A fost ceva istoric. Oamenii din Panama și-au dorit foarte mult ca naționala noastră să ajungă aici. Ce o să se întâmple? Sper că doar lucruri bune pentru fotbalul nostru. Să devină din ce în ce mai puternic, să crească din ce în ce mai mult”.

Penedo
Jaime Penedo în tricoul primei reprezentativă
Penedo s-a îndrăgostit de România, e entuziasmat de ce a găsit în capitală: „Este o țară foarte frumoasă. Nu am avut ocazia să vizitez foarte mult, însă tot ce am văzut până acum, m-a încânat. Bucureștiul este minunat!
Penedo cupa
Jaime Penedo după câștigarea cupei

Jaime Penedo a strâns 17 meciuri în acest sezon de Liga 1. EL a mai jucat la LA Galaxy sau LA Deportivo Saprissa. Are 128 de meciuri pentru echipa națională a statului Panama.

Continuarea interviului puteți să o citiți pe www.ionalexandru.ro

Citește pe sportescu.ro despre primul pationoar fără gheață din fotbalul mondial

Citeste si...  Golghetera Jocurilor Olimpice 2008 se retrage pentru că nu ne pasă!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul:
- lasă un comentariu mai jos sau intră în Comunitatea SPORTescu de aici, iar dacă exista un subiect care te-ar interesa mai mult te rugăm să ni-l comunici pe adresa redactiei;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și link către această pagină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...