Ce indicații au primit steliștii de la dinamoviști

SPORTescu a intrat în posesia indicațiilor primite de steliștii de la tribuna a doua din partea dinamoviștilor care au regizat coregrafia de la începutul meciului.

Coregrafie stelista cu mesajul Dinamo Bucuresti ?!
Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

„Doar Dinamo contează” au scris spectatorii de la Tribuna a doua prezenți la meciul dintre Steaua și Manchester City, fără să știe acest lucru! Mesajul a rămas vreo 20 de minute, abia atunci și-au dat seama steliștii de grozăvie. De prin minutul 10, pe facebook începuseră deja să apară poze cu coregrafia.

Prosport scrie că Becali ar fi sponsorizat acțiunea dinamoviștilor, care s-au dat drept suporteri nemți, spunându-i patronului Stelei că vor realiza o coregrafie 3D la meciul cu City.

Iată ce indicații au găsit steliștii din tribune lângă locurile lor:

  1. Ocupați-vă locul inscripționat pe bilet cu 30 de minute înainte de începerea jocului;
  2. Ascultați îndemnele crainicului, pregătiți din timp vesta găsită într-o pungă pe scaun și îmbrăcați-o simultan cu cei de lângă dumneavoastră la fluierul de start al meciului;
  3. Nu dezbrăcați vesta indiferent de scor, intemperii sau îndemnul oricui (băieții trebuie încurajați tot timpul);
  4. Nu schimbați sub nicio formă locul pe care l-ați ales inițial!ce sfaturi au primit stelistii de la dinamovisti la steaua - manchester

Fanii dinamoviști care au avut această idee se aflau la tribuna 1 și s-au distrat copios când au văzut că planul le-a ieșit sută la sută.

Gheorghe Cristian Dragoș, Sports Business Academy: „Un moment de geniu care va intra în manualele de marketing, nu vinde, dar trezește emotii și orgolii adormite.
Putem să facem mii de pitch-uri, dar ca să faci astfel de momente ai nevoie de zeci de ore lângă culorile dragi și multă pasiune„.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...