Hocheiul românesc dă o lecție de viață

Deși hochei-ul românesc a trecut în ultima perioadă prin diverse și puternice convulsii, acest sport atât de îndrăgit a dat în week-end o lecție de viață tuturor, ajutând copiii necăjiți

hochei
Pe patinoarele din Brașov și din Galați, la inițiativa cluburilor locale, s-au aruncat jucării de pluș pe gheață. Scopul acestei colecte a fost ca sutele de jucării să ajungă la copiii necăjiți, din centre de plasament din ambele orașe.

Dincolo de orice alte specificații, considerăm că astfel de inițiative aduc un mare plus de imagine unui sport care, să recunoaștem, încă se zbate să iasă din zona tulbure în România.

Un mare merit în reușita acțiunii de strângere a jucăriilor o are, în ambele cazuri, publicul iubitor de hochei. Tribuna gălățeană, ca să nu mai vorbim de cea de sub Tâmpa, este educată în ceea ce privește hocheiul în special, dar și sportul în general. Suporterii știu să aprecieze fazele de hochei adevărat, iar la apelul cluburilor de a încerca să ajute copiii lipsiți de căldura unui cămin, în perioada sărbătorilor de iarnă, toată lumea a răspuns prezent.

Sutele de jucării adunate printre crose și pucuri sperăm să aducă o rază de fericire și un zâmbet pe chipurile unor copii care, până la urmă, nu au absolut nicio vină.

credit foto: Leonard Pascaru / sportpictures.eu

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...