Grupă ușoară pentru România la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Grupă ușoară pentru naționala României de fotbal la Jocurile Olimpice care se desfășoară la Tokyo, în acest an, între 23 iulie și 8 august.

grupa usoara
FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Naționala antrenată de Mirel Rădoi va juca împotriva Coreei de Sud, Hondurasului și  Noii Zeelande. Primele două merg în sferturile de finală ale competiției.

România are toate șansele să treacă de grupa B de la Jocurile Olimpice.

Trupa pregătită de Mirel Rădoi a evitat numele mari ale competiției și a dat peste naționale, care, teoretic, sunt mai slab cotate decât naționala noastră. Iată și cele 4 grupe de la Jocurile Olimpice:

Grupa A

Japonia
Africa de Sud
Mexic
Franța

Grupa B

Noua Zeelandă
Coreea de Sud
Honduras
România

Grupa C

Egipt
Spania
Argentina
Australia

Grupa D

Brazilia
Germania
Coasta de Fildeș
Arabia Saudită

Programul naționalei noastre

22 iulie, Honduras – România, ora 02 00

25 iulie, România – Coreea de Sud, ora 02 00

28 iulie, România – Noua Zeelandă, ora 23 30

Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în sferturile de finală. Turneul olimpic la fotbal se va desfășura între 22 iulie și 7 august. La această competiție vor participa doar fotbaliști născuți după 1 ianuarie 1997, plus alți 3 jucători peste vârsta de 24 de ani.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...