Joci fotbal pe calculator? Iată cele mai tari jocuri din toate timpurile

În săptămâna în care a fost lansat mult așteptatul FIFA 2018 – pentru care se preconizează vânzări-record datorită prezenței pe copertă a lui Cristiano Ronaldo – britanicii de la fourfurtwo.com au realizat un top al jocurilor pe calculator care au fost cele mai tari la timpul lor, aducând noutăți de grafică, concept, viteză etc.

Pe primul loc este un joc pe care, dacă nu l-ați jucat, ar fi bine să îl căutați, fiindcă nici nu știți ce experiență pierdeți!

10. Kick Off 2 (1990)

Are un design ingenios, ținând cont de anul în care a fost lansat. A introdus perspectiva terenului „filmat” de sus. Este afișat numele jucătorului aflat la minge.

9. Football Manager (1982)

Pe când noi aveam câteva ore de program la televizor pe zi, curent electric și căldură cu porția, alții se jucau pe calculator „Football Manager”. Este „părintele” jocurilor de tip manager.

8. New Star Soccer (2012)

A îmbinat elemente din Sensible Soccer (perspectiva filmării), Football Manager (negocierile între cluburi) și abilitatea jucătorilor de a participa la activități extrasportive, NSS nu trebuie să lipsească de pe nicio tabletă.

7. Rocket League (2015)

Locul fotbaliștilor este luat de mașini care „fug” pe teren precum rachetele și înscriu goluri spectaculoase. Dacă îți plac mașinile și fotbalul, acesta este cel mai tare joc.

6. International Superstar Soccer Deluxe (1996)

Este strămoșul lui Pro Evolution Soccer și le are printre vedete pe Valderrama și pe Ravanelli. Acțiunea se desfășoară rapid, iar comentariul este memorabil.

5. Football Manager 2014 (2013)

Este un simulator autentic de manager. Antrenorii rivali fac schimbările în funcție de mutările tale. Răspunsurile pe care le dai în timpul interviurilor te pot ajuta să prinzi un contract la un club peste nivelul CV-ului tău.

4. FIFA 98: Road to World Cup (1997)

Coloană sonoră, grafică 3D care ducea totul la un nou nivel, plus posibilitatea de a juca în sală 5 contra 5. Dacă voiai să bagi alunecare la portar, puteai (dar luai cartonaș roșu). Dacă voiai să joci cu Malawi, puteai. Aveai posibilitatea să editezi atributele jucătorilor, echipamentele sau echipele.

3. Championship Manager 01/2002 (2001)

A fost o senzație e jocurilor pe PC, capturând toate aspectele vieții unui conducător de club. Să cauți talente prin toate colțurile lumii, pentru a le vinde apoi pe milioane de euro, este una dintre provocările jocului.

Dacă vreți să vă faceți un atac stelar cu bani puțini, din proprie experiență vă propunem trei jucători: To Madeira, Nikiforenko, Maxim Tsigalko.

2. Pro Evolution Soccer 6 (2006)

Cei de la fourfourtwo au ales doar câte o ediție din seria FIFA și PES. Altfel, topul ar fi fost compus numai din aceste jocuri.

Pro Evolution Soccer intră pe locul secund, cu produsul lansat în 2006, datorită mișcării în teren a jucătorilor care nu sunt la minge, a reproducerii mișcărilor unor vedete precum Beckham sau Henry, a posibilității de a executa rapid loviturile libere.

1. Sensible World of Soccer (1994)

Pe scurt, SWOS. Dacă nu l-ați jucat, sacrificați-vă câteva minute. Îl puteți descărca gratuit de pe Internet și ocupă… 4 mega pe hard. Da, 4 megabytes. Mai puțin decât o fotografie la rezoluție bună. Puteți juca și în campionatul României.

Iată care este echipa Stelei, dacă alegeți o carieră la acest club: Stelea – Csik, Doboș, Prodan, Pîrvu – Filipescu, Militaru, Denis Șerban – Lăcătuș, Ciocoiu, Ad. Ilie.

Iată echipa lui Dinamo: Prunea – Contra, Grozavu, Sburlea, Kadar – Fulga, Lupu, Mateuț, Cheregi – Marian Ivan, Dănciulescu.

Ce vremuri…

Citește pe SPORTescu și despre FIFA 2018 vs PES 2018.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...