FCSB are nevoie de un pic de demnitate!

În al 13-lea ceas, a lu’ FCSB a dorit să iasă campioană, dar în fotbal e nevoie și de un pic de demnitate. A vrut să șteargă zoaia făcută în play-off cu peria bulanului și cu un articol fantomă-mioritic din regulament.

Fotbalistii stelisti Florin Tanase,William De Amorim,Mihai Balasa si Marko Momcilovic suparati dupa meciul de fotbal dintre FCSB si CS Universitatea Craiova, disputat pe Arena Nationala in cadrul playoff-ului Ligii 1 Orange, sambata 13 mai 2017.Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Credit foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Cu stăpânul chițibușar pe post de lumină creștină, FCSB doar și-a bătut mai multe cuie în tavanul de lemn, încă o dată demonstrând că apa nu se face vin prin urlete, amatorism și bale aruncate pe la TV. Mărgelele de campioni au revenit însă Viitorului, această aluniță nebăgată în seamă de corpul ligii 1.

FCSB a fost ca un necioplit ridicol care a dorit să iasă cu fata de care îi plăcea la bal, însă cu două luni înainte a început sa o batjocorească, să o ignore și să creadă că i se cuvine din start.

Iată că, uneori, cel care e mai determinat, mai organizat, mai cu bun simț și mai isteț, Viitorul în speță, reușește să o atragă, ba chiar sa o cucerească pe fată.

Nu rămâne decât ca FCSB să se uite în oglindă, cu lumina aprinsă, sincer, să elimine toate impuritățile grosolane și să pornească din nou la drum. Drum ce trebuie sa fie parcurs cu demnitate, integritate și ambiție, materiale cu care se construiesc adevărații campioni.

Felicitări Viitorului și lui Gică!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să-l susții pe SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- lasă un comentariu mai jos;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

Loading Facebook Comments ...

LĂSAȚI UN MESAJ