Daniel Pancu, secundul lui Iordănescu. „N-am refuzat niciodată naţionala”

Daniel Pancu (44 de ani) va fi antrenor secund la naționala de fotbal a României, preluată de selecționerul Edward Iordănescu (43 de ani). Fostul fotbalist și-a anunțat venirea la echipa națională într-o postare pe pagina sa de facebook.

daniel pancu
FOTO: Florin Cristescu / Sportpictures

„N-am refuzat niciodată naţionala. Ca fotbalist, ca suporter nu mai zic. Dacă pot să ajut România, din orice poziţie, o fac. Mereu am zis că suporterii naţionalei merită o echipă. Nu ştiu cât pot să ajut eu, dar ştiu sigur că voi face tot ce e omeneşte posibil să reuşim să fim iar mari, să vă bucurăm şi să fluturăm steagurile în tribună împreună”, a transmis Daniel Pancu pe Facebook.

În vârstă de 44 de ani, Pancone va lucra în echipa lui Edi Iordănescu alături de Florin Constantinovici, de asemenea antrenor secund, Leo Toader, antrenor cu portarii, Michele Iannucci și Alexandru Radu, analiști video.

Unde a mai antrenat Daniel Pancu

Posesor al Licenței A, Pancu a antrenat în cariera de antrenor echipele Rapid București și Politehnica Iași.

Daniel Pancu era liber de contract din ianuarie 2021, când și-a încheiat mandatul ca antrenor principal la Poli Iași, formație aflată în acel moment în Liga 1.

Fostul internațional i-a fost propus lui Edi Iordănescu încă de la învestirea acestuia în postul de selecționer de Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice a FRF și sfătuitor principal al președintelui FRF, Răzvan Burleanu.

Negocierile dintre reprezentanții Federației Române de Fotbal și Daniel Pancu se vor finaliza miercuri, atunci când fostul fotbalist va semna contractul.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...