Cum au ajuns australienii să sponsorizeze o echipă obscură din Belarus

Cum au ajuns niște australieni trăsniți din Adelaide să sponsorizeze o echipă necunoscută din Belarus? Aceștia au asociat cuvântul „sluts” (curve) din limba engleză cu FC Slutsk!

cum au ajuns

Băieții din Australia au dat evenimentelor următorul curs:

Au pus bazele unui grup pe Facebook, FC Slutsk Worldwide, care acum are peste 6000 de membri, cu toții autointitulându-se suporteri ai acestei grupări din Belarus!

Membrii acestui grup, aproape toți australieni, și câțiva infiltrați din Marea Britanie și Noua Zeelandă, adună și oferă echipei din Belarus 4000 de dolari. Un sprijin financiar binevenit, întrucât președintele fabricii de zahăr din oraș, unitatea de producție care asigură finanțarea echipei, este condamnat la închisoare după ce este găsit cu nereguli financiare.

Cum au ajuns în Belarus

Din acel moment, pe stadionul din Slutsk, lângă drapelul de stat al Belarusului, al FIFA și al orașului, va fi arborat și drapelul Australiei. În plus, un banner mare pe care scrie „Worldwide FC Slutsk” este legat de acoperișul tribunei!

În etapa a 7-a, FC Slutsk o bate la Minsk pe Dinamo din localitate, clubul istoriei fotbalistice a Belarusului. Pe grupul de facebook sus-numit, apare un imn al echipei și un filmuleț. O animație în care jucătorii se întorc victorioși, la intrarea în oraș așteptându-i câteva domnișoare mai dezbrăcate (sluts).

Se zvonește că gigantul filmelor pentru adulți Porn Hub ar dori să apară pe tricourile de joc ale lui FC Slutsk!

#goslut(sk)

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...