„Cristina Neagu este emblematică pentru tot sportul românesc!”

Adrian Holotă (Colegiul Tehnic Feroviar „Mihai I”), MVP-ul finalei masculine de volei de la Olimpiada Liceelor McDonald’s, crede că vedeta Cristina Neagu ar fi potrivită și pentru un spot publicitar în care să fie promovat voleiul, fiind o figură emblematică pentru întreg sportul românesc.

Adrian, ce ți-a plăcut cel mai mult la Olimpiada Liceelor McDonalnd’s?

Organizarea și faptul că s-a dovedit că încă există interes pentru volei.

Care sunt punctele tale forte?

Forța, antrenamentele, munca în general.

La ce capitol crezi că mai ai de lucrat?

Trebuie să mai dau jos câteva kilograme, dar este timp.

Program de la 6 dimineața!

Ai spus că te trezești la 6 dimineața pentru antrenament. Cum se împacă acest efort cu învățătura?

Este foarte obositor. Totuși, mă întorc la 9 de la antrenament, la 10 încep cursurile, care se termină la ora 14. De la 14 și până la 17, când plec la cel de-al doilea antrenament al zilei, am timp să mă odihnesc, să fac lecții, să mă relaxez, mai am timp și pentru mine.

Ce vedetă din România ai alege pentru un spot în care să fie promovat voleiul?

Cristina Neagu! Consider că a făcut foarte multe pentru sportul românesc și că este o figură emblematică. Poate reprezenta orice sport. La felul în care muncește, cred că ar fi făcut performanță în orice disciplină sportivă.

„Vreau ca naționala să conteze mai mult pe plan internațional”

Ce mesaj ai pentru naționalele masculină și feminină, care participă la Europenele de volei anul acesta?

Mi-aș dori să facă foarte bine, chiar dacă este o grupă grea – aici mă refer la naționala masculină. Calificarea la turneul final este o performanță în sine, având în vedere că a fost obținută după aproape 20 de ani, din câte știu. Aș vrea ca pe viitor să contăm mai mult pe plan internațional.

Vezi și:   Aviz amatorilor de la FCSB: 15 fundași centrali buni liberi de contract!

Care este obiectivul tău pe termen lung?

De mic eram fan Robertlandy Simon, care atunci purta numărul 10 la Sada Cruzeiro, iar acum joacă în Italia. Mi-aș dori să ajung să port numărul 10 la echipa braziliană. 

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...