Cine-i pupă în fund pe nesimțiții din România?

România e plină de nesimțiți: nesimțiții care fumează în lift, nesimțiții care ascultă manele la maxim în locuri publice, nesimțiții din Parlament, care ne-au furat vreo 25 de ani și acum vor iar la putere.

Mihai Stoica si Gigi Becali
Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

Mai am 1000 de exemple dacă vreți: nesimțiții care îți lasă rahatul câinelui lor pe locul tău de parcare, nesimțiții care îngrijesc pacienții din spitale doar dacă le dai șpagă, nesimțiții din școli, așa-zis învățători, care premiază copiii în funcție de cadourile primite de la părinți, nesimțiții care stau la pândă ca să te amendeze în trafic, în loc să ajute și să prevină, nesimțiții din fotbal, care au mai ajuns pe la „școala de corecție”, dar care au revenit cu un tupeu fantastic. Și mai pot continua!

Un astfel de nesimțit își permite să ne vorbească în direct în limbaj de cartier și să ne pună la punct pe noi, cei care n-am furat de la Stat, n-am făcut afaceri cu Armata sau cu Poliția, ba din contră, ne-am plătit impozitele și toate dările tot mai apăsătoare către Fisc.

Dar știți care-i culmea culmilor? Că sunt oameni în România care le iau apărarea nesimțiților, zic că e bine, dom’le, ce fac ăștia! Și uite-așa s-au găsit imediat unii să îl considere erou pe un nesimțit din ăsta, după ce nesimțitul își permisese să jignească oameni onorabili și fusese trimis la culcare de moderatorul Vali Moraru.

Să nu ne mai mirăm de ce nu progresăm și de ce trăim prost. De ce, de ce? Pentru că nesimțiții sunt la putere, fac ce vor, ne fură, ne jignesc, iar noi suntem de acord să fim jegmăniți, umiliți, ba le cântăm și în strună, le luăm scamele de pe sacou și-i alegem în Parlament.

Cine-i pupă în fund pe nesimțiți este nesimțit? Adică suntem o țară de nesimțiți? Ziceți voi acuma.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...