Săptămâna de râs: cel mai mare „dilău” din fotbalul românesc

Săptămâna de râs, episodul 4, vă prezintă topul evenimentelor haioase/hilare/penibile din săptămâna precedentă, care îl cuprinde pe cel mai mare „dilău” din fotbalul românesc.

dilău
Credit foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

În săptămâna 9-15 ianuarie 2017, ne-au reținut atenția următoarele știri:

Știați că la Astra joacă un…? Florin Lovin e „dilău”. La propriu! Nu o spunem noi, ci a spus-o Marius Șumudică, după ce mijlocașul i-a șoptit că Astra va trece de Genk în „16-imile” Europa League.

Citește și colindul lui Șumudică.

Tot Lovin a prezis, sezonul trecut, că Astra va lua campionatul. Dacă o ține tot așa, își va găsi de lucru în Germania, în postul lăsat vacant de caracatițoiul Paul, care era la fel de „dilău”.

Cel mai bun mijlocaș român din toate timpurile costă mai nimic. Hagi e pozitiv, ca să nu fie negativ. Își laudă jucătorii cu orice ocazie. Nu face rău. Vorbele bune sunt foarte importante pentru moralul puștilor. Totul e ca „Regele” să nu exagereze, cum o face în cazul lui Răzvan Marin, despre care spune că este „cel mai bun mijlocaș român din toate timpurile”. Atunci de ce jubilează la știrea că Fiorentina ar putea să-l cumpere cu 3 milioane de euro?

Ce să mai zicem de ipotetica ofertă de 5 milioane de euro de la Zenit? Dacă s-ar concretiza, Hagi l-ar duce în spate pe Răzvan până la St. Petersburg. Nu e departe. Chiar așa puțin să coste cel mai bun mijlocaș român din toate timpurile?

„Stai puțin, am rămas fără semnal la pașaportul mobil!” Fotbaliștii germani au atât de mult bun simț, încât caută o scuză ca să nu vorbească cu ziariștii. Nu vor să le rănească sentimentele. De exemplu, Thomas Muller a încercat să fenteze presa simulând că vorbește la telefonul mobil. A dus pașaportul la ureche și a purtat o conversație imaginară când a trecut prin dreptul jurnaliștilor.

muller

Noroc cu progresul telefoniei. Altfel, Thomas ar fi fost nevoit să vorbească la un pașaport cu fir!

Dinamo și-a împrumutat golgheterul în Qatar. Mai marele lui Al Sailiya, șeic de felul său, i-a mărturisit unui prieten că ar avea nevoie de un golgheter la echipă. Sfatul a venit firesc: „Împrumută-l pe al lui Dinamo. Sigur nu au nevoie de el”. Zis și făcut. 200.000 de euro mai târziu, Vali Lazăr a zburat spre Qatar.

Mutu și Ionuț Negoiță se felicită pentru încă un transfer reușit. Nu-i rău să obții 450.000 de euro pe Gnohere și pe Lazăr, când ai fi putut să iei măcar spre două milioane.

 

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...