BRD Bucharest Open 2015: Aglomerație infernală la intrare

Cum se putea intra în Arena Centrală în penultima zi a turneului BRD Bucharest Open 2015

brd bucharest open 2015 - cum sa intri
Coadă la intrarea pe Arena Centrală în penultima zi a turneului bucureștean!
Spectatorii care și-au achiziționat bilete pentru meciurile de astăzi de la BRD Bucharest Open 2015 s-au aflat, in jurul orei 15:00, în imposibilitatea de a urmări meciurile pentru care au plătit.

Responsabilii cu intrarea în Arenele BNR au fost depășiți de numărul de iubitori de tenis veniți să o susțină pe Monica Niculescu, favorita numărul 3, în confruntarea cu Sara Errani, favorita numărul 1 a turneului.

SPORTescu era și el la coadă de unde ne-a relatat că la intrarea în Arene se aflau doar două persoane care scanau biletele, astfel că înaintarea spectatorilor a fost suficient de greoaie.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...