Șoc la FC Botoșani: Golofca, în pat cu Leo Grozavu!

Un adevărat șoc la FC Botoșani: mijlocașul Cătălin Golofca va călători spre Severin, alături de lotul moldovenilor, în aceeași cușetă și, mai mult, în același pat cu antrenorul Leo Grozavu, cel care l-a ars acum câteva săptămâni pe banca de rezerve!

1-grozavu-si-golofca-au-oferit-imaginea-zilei-nu-stiu-cine-m-a-pupat-video
Credit foto: dolcesprt.ro

Din cauza câtorva sute de lei, pe care nu le mai găsea în ciorapul unde le ascunsese, finanțatorul lui FC Botoșani, club de primă ligă din România anului 2017, a decis că deplasarea pentru meciul cu Pandurii, de la Severin, să se ralizeze cu trenul!

„Vremea drumurilor confortabile cu autocarul s-a dus! Mai există carburant doar până la Dolheștii Mari, maxim până la Dolheștii Mici, dacă avem noroc. Trebuie să facem sacrificii. Pe vremea lui Carol I, italienii au venit pe jos până aici și nu l-am auzit pe niciunu’ să se plângă”, s-a rățoit Valeriu Iftime la jucătorii săi, care șușoteau pe la colțurile terenului de antrenament.

Iftime a gândit un traseu care să combine utilul cu plăcutul. Jucătorii vor avea ocazia să vadă frumusețile patriei, inaccesibile echipelor care călătoresc cu avionul.

„Mergem cu trenul de la Botoșani până la Simeria, unde trebuie să schimbăm până la Filiași, iar de acolo direct la Severin. În maxim 25 de ore suntem la destinație”, a povestit entuziasmat Vașvari, care de mic voia să devină ghid turistic.

Abonat la site-urile de reduceri, omul cu banii de la Botoșani găsise o ofertă foarte avatanjaosă pe traseul Botoșani – Rădăuți – Varșovia – Sighetul Marmației – Timișoara – Atena – Severin, dar LPF nu a dovedit înțelegere și nu a vrut să amâne meciul cu două săptămâni.

Vezi si...  Declarații incendiare: "Am înfrânt, dar ne-am calificat!"

Fotbaliștii și stafful tehnic vor fi grupați în cușete de șase paturi, câte 12 în cușetă. „Din păcate, avem bani doar de două cușete. Și așa e un efort financiar important. Asta e, vor sta câte doi în pat. S-a tras la sorți. Golofca a picat cu Leo (n.r. – antrenorul Grozavu). Vor avea timp să se împace definitiv”, a povestit secundul Ovidiu Chiribici, puțin invidios pe Golofca.

Este foarte probabil ca echipa să rămână la Severin, pentru că nu există bani și de întoarcere.

„Ne vom numi FC Botoșani Severin. Și Viitorul s-a mutat de la Ovidiu la Voluntari, bănuiesc că din aceleași motive, dar Hagi e prea mândru să o recunoască. Când a făcut rost de bani, s-a întors acasă. La fel și Astra, care s-a dus de la Ploiești la Giurgiu, iar apoi a ieșit campioană. Luptă FC Botoșaniu’, campioana de la anu’ ”, a concluzionat președintele Șfaițer, care este al 25-lea membru al delegației și va merge la Severin cu nașu’.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să-l susții pe SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- lasă un comentariu mai jos;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

Loading Facebook Comments ...

LĂSAȚI UN MESAJ