Gigi nu renunță! Ce l-a pus pe Argăseală să facă la TAS e dramatic!

Gigi Becali nu renunță la luptă! Furios după decizia TAS, care a lăsat titlul Viitorului, l-a sunat pe Vali Argăseală și i-a dat sarcini precise pentru a întoarce cu orice preț această hotărâre nedreaptă.

Gigi Becali, Valeriu Argaseala
Credit foto: Liviu Chirică / sportpictures.eu

Becali a încercat să nu pară afectat după ce TAS a confirmat că Viitorul este campioana României, deși era un car de nervi. „Așa a vrut Dumnezeu… a fost un arbitraj… poate e mai bine așa… Sunt nemulțumit însă de papagalul ăla de Ibarrola, mi-a luat o groază de bani ca să nu facă nimic, mai bine îl lăsam pe Vali (n.r. – Argăseală) să ne apere, că el știe regulamente, îi făcea pe proștii ăia de la TAS”.

După întâlnirea cu jurnaliștii, mai negru la față decât Moke și Gnohere, Becali l-a sunat pe celebrul Argăseală, căruia i-a  ordonat un protest extrem.

„Nea Gigi i-a zis lui nea Vali să îl ia de urgență pe domnul Meme și să facă greva foamei împreună, legați cu lanțuri de bicicletă de poarta cantinei de la TAS. Nea Vali i-a cerut să îl lase o zi să mănânce, că nu poate face greva foamei pe stomacul gol, iar domnul Meme a spus că el nu are de unde să dea jos șl că mai bine se duce Budescu în locul lui”, a povestit Ovidiu Popescu, din auzite.

Va fi un protest de lungă durată, dar Becali l-a asigurat pe Argăseală că îi va aduce din când în când, pe șestache, câte o valiză cu brânză, pe care o va lăsa în spatele gheretei portarului de la TAS, un român din Pipera.

Becali speră ca judecătorilor de la TAS să li se facă milă de Argăseală, oricum li se făcuse un pic când l-au văzut la proces, și să obțină astfel o rejudecare imposibilă a cazului.

Vezi si...  O strategie din altă lume pentru fotbalul românesc

Ultima găselniță a patronului este să-i ducă și pe jucători să protesteze la Lausanne, printr-un meci de fotbal fără adversar, în care FCSB va evolua cu banderole roș-albastre la ochi și va pierde din cauza arbitrilor.

Prezent la tragerea la sorți pentru preliminariile Champions League, Cristian Bivolaru, directorul executiv al Viitorului, a dat la presă un amănunt de la fața locului. El pretinde că l-a văzut pe Argăseală mâncând toate tartele cu caviar și toate aperitivele cu friucte de mare de la protocolul UEFA dinaintea tragerii la sorți, ba chiar ascunzând în buzunare mai mulți creveți caramelizați, provizii ascunse pentru greva ce va să vină!

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să-l susții pe SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- lasă un comentariu mai jos;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

Loading Facebook Comments ...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ