Artiștii și fotbaliștii au sărbătorit cu Alexandrion și Kreskova

Artiștii și fotbaliștii au sărbătorit în weekend-ul recent încheiat, la Ploiești, cu Alexandrion și Kreskova. Foști jucători în Liga 1, artiști, dar și apropiați ai acestora au jucat un meci demonstrativ la baza Kiru Sport din Ploiești, evenimentul fiind susținut de Alexandrion Group.

artistii

Miodrag Belodedici, Daniel Chiriță, Valentin Bădoi, Cornel Păsat, Ionică Moroșanu, Alex Cîrțu, Mattyas, Haiducii sunt doar câțiva dintre cei care au participat în acest week-end la un meci demonstrativ, disputat între fotbaliști, artiști și prietenii acestora.

Partida a avut loc duminică, 9 mai, la Baza Kiru Sport din Ploiești, organizatorul evenimentului, și a fost sustinută de Alexandrion Group.

Artiștii și Belo

În selecționata artiștilor a evoluat și un dublu câștigător al Ligii Campionilor, Miodrag Belodedici. Alături de acesta au jucat: Adi Robu, Cornel Păsat, Marinică, Moro, Alex Cîrțu, Mattyas, Ciobanu, Ionică Moroșanu, Haiducii, Savadoși, Andrei, Vali Stan, Santy și Daniel Chiriță, cel din urmă fiind și antrenorul echipei.

De partea cealaltă, echipa fotbaliștilor a fost formată din nume care au strâns sute de meciuri în Liga 1, dar nu numai: Daniel Stanciu, Mugur Bolohan, Valentin Bădoi, Gigel Coman, Dan Balauru, Levent Celik, Marin Neacșu, Alin Bobeică, Alexandru Olteanu, Cristian Becheru, Dragos Mateescu, Georgian Malancu, Cătălin Mihalache, Marius Bobe, Daniel Nica, Horațiu Lascu și Valentin Popescu. Antrenor-jucător al formației fotbaliștilor a fost Gabriel Manu.

După meci, fotbaliștii și artiștii au sărbatorit savurând cu plăcere Alexandrion și Kreskova.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...