Argint pentru România la kaiac dublu feminin

România a obţinut prima medalie la Jocurile Europene din Baku! Fetele noastre de la kaiac, Roxana Petronela Borha şi Elena Meroniac, au câştigat marţi medalia de argint, în cadrul competiţiei din Azerbaidjan.

kaiac

Roxana Petronela Borha şi Elena Meroniac s-au clasat pe locul secund în cadrul probei de 500 de metri, situându-se la o secundă în spatele triumfătoarei Serbia. Bronzul a revenit Ungariei. Întrebate de către jurnaliştii prezenţi cum se simt, fetele au spus: „Suntem fericite. Am aşteptat 10 ani medalia aceasta!”. Componentele echipei naţionale sunt campioanele en-titre la kaiac dublu pe distanţa de 1 000 de metri.

În proba de kaiac-4 masculin, echipajul format din Nicolae Daniel Burciu, Dan Cristian Costea, Petruş Ionel Gavrilă şi Constantin Mironescu a ocupat ultimul loc, al optulea. Aurul a revenit echipajului Ungariei, urmat de cele ale Rusiei şi Belarusului.

Credit foto: gandul.info

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...