Am dat-O de gaard. Pamflet cu râs printre lacrimi

Am dat-O de gaard rău de tot și cu Islanda, dar mai ales cu Norvegia. În așa Hal(land) ne-au bătut norvegienii, că ne (Er)ling(em) rănile. De fapt, asta știm noi să facem cel mai bine.
am dat-O de gaard
Foto: Vidar Ruud//dpa/Hepta/Sport Pictures
Și nu de-acum, ci din vremea monstruoasei (coaliții) a Cooperativei… multilateral dezvoltate.
Nu vi se pare că ne-au crescut șansele la calificări? Suntem singura nație din lume care atunci când pierde puncte spune că ne cresc șansele.
Noi nu putem să jucăm Maxim cu jucători care se Tătă(rușene)ază ascultând Manea(ua). Și ca să păstreze rezultatul, Mire(l)e nostru, fără diplomă de antrenor, face schimbare în minutul 90+1 de au rămas efectiv Mutu(ligi)i cu gura căscată.
Conducătorul antrenor în loc să se Pușcaș pe limbă să demisioneze Sta(nciu)ciu ca baciu-n bâtă, Ia(nis)te morfină Deac(i) din groapa federală și ne stropește cu Bancu(ri).

Am dat-O de gaard: Toșca unul, o apă și-un pământ!

Am fost Toșca unul, o apă și-un pământ, iar teribilii copii finlandezi și norvegieni ne-au făcut părul Creț(u).
Ne-au (z)Burcă(nit) și ne-au (z)Burleanu(it) fleașcă, de parcă am fi Gino(vați) cu ceva.
Fleașcă… fleașcă, dar șansele ne-au crescut până la genunchiul broaștei, ba(și) mai mult, până la-ntre picioarele ei.
Kașa-i la noi, la români!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...