AC Milan are trei suspendați și doi accidentați

AC Milan are trei suspendați și doi accidentați pentru meciul cu Udinese de astăzi, din Serie A.

Credit foto: wikipedia.org

AC MILAN – UDINESE (Serie A, ora: 16:00). Pariul nostru: Udinese +1/ cotă: 1.72. Milanezii sunt de câțiva ani în reconstrucție. Parcă ar fi Dinamo. După un 3-2 spectaculos acasă în prima etapă contra lui Torino (oaspeții ratând un penalty în ultimul minut), au pierdut cu 2-4 în deplasare la Napoli. Au un atac bun, dar și o apărare vulnerabilă.
Confruntarea cu Udinese este dificilă și în contextul în care de la Milan vor lipsi cinci jucători: Niang, Kucka și Fernandez sunt suspendați, iar Bertolacci și Zapata sunt accidentați. La Udinese revine Cyril Thereau, care a fost suspendat în primele două etape ale sezonului.
În campionatul trecut. a fost AC Milan – Udinese 1-1. Încredere pont: 8/10.

TROLLHATTAN – PRESPA (Suedia 1 Sud, ora 18:00). Pariul nostru: 1 solist / cota: 1.90. Trollhattan are nevoie de puncte în lupta pentru evitarea retrogradării. Potrivit unui tipster suedez, oaspeții nu pot conta pe 8 jucători, dintre care 5 sunt titulari: Karim (mijlocaș 17 meciuri jucate / 6 goluri marcate – al treilea golgheter al echipei), Mamoka (fundaș 15/0), Cederholm (fundaș 15/1), Armandt (portar 14/0), Hummet (mijlocaș 15/2), Sahan (mijlocaș 9/0), Mohamad (fundaș 8/0), Akilu (mijlocaș 3/1) and K. Frimpong (mijlocaș 2/0). Încredere pont: 8/10.

ATALANTA – TORINO (Serie A, ora: 16:00). Pariul nostru: peste 2,5 / cotă 1.95. În ambele partide jucate de Atalanta în acest sezon s-au înscris peste 2,5 goluri (1-2 cu Samdoria, în deplasare, și 3-4 cu Lazio, acasă). Și în meciurile lui Torino s-au înscris multe goluri (5-1 acasă cu Bologna și 2-3 în deplasare cu AC Milan).
În două din ultimele trei confruntări directe s-au înscris peste 2,5 goluri. Sunt șanse mari să vedem goluri multe în acest joc. Încredere pont: 7/10.

Atenție:
Nu există pariu sigur 100%, nici măcar când meciurile sunt aranjate. Noi scriem ce credem că ar putea să se întâmple. Vă oferim informații și o sugestie. Responsabilitatea pariului vă aparține în totalitate.
Nu pariați bani pe care nu vă permiteți să îi pierdeți!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...