Wings for Life World Run 2015 aproape de start

Pe 3 mai, România, alături de întreaga lume, Aleargă Pentru Cei Care Nu Pot. Aventura mondială Wings for Life World Run începe la 14:00, ora Bucureștiului.

wings for life world run 2014 Bucuresti

În București, startul se dă la Selgros Pantelimon și traseul este unul ok din punct de vedere tehnic, drumul național DN3-DN3A (București – Fetești). 100 de kilometri, la dispoziția participanților.

Ineditul Wings for Life World Run are două aspecte:
1. 100% din încasările generate sunt direcționate către cercetarea afecțiunilor măduvei spinării;
2. limita de finish tradițională este inexistentă, cursa ta se încheie în momentul în care ești prins de Catcher Car, mașina oficială de finish, care pleacă la o jumătate de oră după ce ultimul participant trece de linia de start.

Înscrierile se pot face chiar și in ziua cursei, între 10:00 și 12:00, taxa de participare fiind de 124 lei.

Partenerii ediției din acest an sunt Garmin și Puma, la nivel global, și Wolkswagen, Selgros, Canon, World Class, Dedeman, Power Bar, 220.ro pentru România.

Detalii suplimentare și actualizate găsim pe Wings For Life World Run, iar transmisiunea LIVE poate fi urmarită online pe site-ul Red Bull.

La ora publicării acestei știri, prognoza meteo de la ora start-ului, în București, indică soare și temperatura de 21-23 de grade Celsius, așadar vreme numai bună pentru un festival al alergării, atât de mediatizat. Va fi frumos :). Succes tuturor!

Aici puteți urmări prezentarea competiției:

Două dintre tag-urile pe care găsim informații Wings for Life World Run 2015, pe Facebook sau Twitter, sunt: #WorldRun#WingsforLife

credit foto: redbullcontentpool.com

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...