Stanleybet: Premii de 900.000 de lei la Megajackpot în 9 zile!

Trei români au câștigat premii record pentru aparatele slot machines din România, după ce au jucat în agențiile Stanleybet. În doar 9 zile, au fost acordate trei premii Megajackpot în valoare totală de aproape 900.000 lei!

StanleybetMegajackpot este cel mai puternic sistem de jackpot progresiv din țară, iar recordul stabilit de cei trei jucători este fără precedent în întreaga piață locală a jocurilor slot machines.

Celebra expresie „fă poză cu maimuța”, auzită ani la rând pe litoral, are cu totul o altă conotație dacă ajungi să îți faci poză cu cinci maimuțe King Kong, aliniate pe ecranul unei slot machine dintr-o agenție stradală Stanleybet. Înseamnă că te-ai îmbogățit.

Când te urmărește norocul, nu ai cum să te ascunzi. A simțit-o pe buzunarul ei Florentina, care pe 14 august a jucat într-o agenție din București și a câștigat Megajackpot-ul în valoare de peste 460.000 lei. Femeia venise să pună două bilete la loterie și, dacă tot era acolo, și-a zis să se distreze puțin și la aparate. „Să te mulțumești mereu cu cât câștigi. Într-o zi, s-ar putea să iei acasă marele premiu”, a fost sfatul Florentinei pentru cei care joacă.

La șase zile distanță, norocul a lovit din nou. „Victimă”: Petru, care a riscat o hernie de disc ridicând valiza cu un Magajackpot de 223.000 de lei de la o agenție Stanleybet din Vaslui. „Chiar mă gândeam cum ar fi să câștig”, a spus fericitul câștigător. Iată că și gândurile devin realitate, dacă ești perseverent.

foto MJ61 Stanley

Și credeți că Mister King Kong s-a ascuns în junglă după aceste apariții? Nici vorbă! S-a întors în București după trei zile de la fericitul eveniment de la Vaslui. O fi călătorit cu trenul de a făcut atât de mult… cert este că în Capitală, pe 23 august, s-a câștigat un nou Megajackpot de 211.714 lei!

foto MJ62 Stanley

Megajackpot a ajuns la 9 premii acordate în acest an de Stanleybet, cu o valoare totală de peste 2,7 milioane lei. Sistemul cuprinde 220 aparate de tip slot-machines legate în reţea, iar valorile premiilor se cumulează la toate aparatele, generând astfel câştiguri uriaşe.

Valoarea de pornire de 200.000 lei face din Megajackpot cel mai puternic sistem de jackpot progresiv din România. În cei 6 ani de prezență pe piață, valoarea totală a premiilor acordate de Megajackpot este de 20,7 milioane lei (4,6 milioane euro).

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...