Lipsă de respect în Liga 2: adversarii Csikszereda nu știu maghiara!

Lipsă de respect în Liga 2: adversarii celor de la FK Csikszereda nu știu maghiara! În schimb, oficialii clubului ciucan sunt gata să lanseze o versiune în română a site-ului oficial atunci când americanii vor recunoaște că ungurii au fost primii (și) pe Lună.

lipsă de respect
Credit foto: liga2.prosport.ro

Dacă ar fi fost o poliție a presei online, cu siguranță ar fi sancționat la derapajul celor de la liga2.prosport.ro, care și-au permis să titreze: „Sfidare incredibilă din partea președintelui clubului de fotbal din Miercurea Ciuc față de România! Reacție uluitoare: «O să avem site în limba română când o să faceți și voi presă în limba maghiară»”.

Fără îndoială, un asemenea titlu este o lipsă de respect crasă față de niște oameni civilizați, care doresc doar ca restul de 18 milioane de locuitori ai țării să învețe limba lor pentru a fi la curent cu ce se întâmplă în viața acestei frumoase echipe din Ungaria. Scuzați, din România. Altă soluție nu există, pentru că fkcsikszereda.ro este doar în maghiară. Ce scăpare! Cum să fie domeniul .ro? Angajatul care a făcut această gafă monstruoasă ar trebui amendat cu 10.000 de forinți și pus să învețe „Deșteaptă-le, maghiare!”.

De ce nu știu ungurește toți fotbaliștii din Liga a doua?

La fel de mare este și lipsa de respect a partenerilor de întrecere din Liga 2, care se încăpățânează să nu știe un cuvânt în ungurește. „Plătim mii de lei pe Internet mobil, pentru că în timpul meciului stăm non-stop pe Google translate. Ne plătește FRF abonamentul? Nu! Odată, fundașul Istvan Zenke a rămas fără baterie la telefon și i-a fost imposibil să mai comunice cu arbitrul. Și cu amanta, care e româncă. Pe de altă parte, a fost cel mai calm meci al lui, pentru că nu își dădea seama când îl înjurau adversarii”, ne-a spus, în chineză, un oficial ciucan.

Vezi și:   Doamna profesoară a luat Cupa cu băieții de la "Octav Onicescu"

Totuși, pe principiul „cel mai deștept cedează”, conducătorii clubului maghiar, ăăăăăă – ciucan, sunt dispuși să traducă în română informațiile de pe site, dacă sunt îndeplinite cumulat câteva condiții simple:

  • Meme Stoica să realizeze că, după câteva pastile în plus de-ale lui Gigi, a stat de vorbă cu un poster al lui Pink, nu cu artista;
  • Dumitru Dragomir să facă măcar o profeție care să se adeverească;
  • La Odorheiul Secuiesc să fie plus 25 de grade Celsius toată luna ianuarie;
  • Să joace Dinamo în Liga Campionilor;
  • Americanii să recunoască adevărul: maghiarii au fost primii (și) pe Lună!

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...