Fetița unui fotbalist are nevoie urgentă de tratament pentru o boală cruntă

Fetița lui Mihai Simoneac, mijlocașul Jiului Petroșani, are nevoie de tratament pentru cancer. Rebeca a fost diagnosticată de curând cu această boală, iar tratamantul prin care i se poate salva viața costă 300.000 de euro, bani pe care familia nu îi are.

Fetița unui fotbalist
Credit foto: Facebook.com

Familia fotbalistului a postat, pe Facebook, următorul mesaj:

SĂ O SALVĂM PE REBECA! Este o luptă contra cronometru!

Rebeca este o minune de copil! Rebeca poate fi copilul din sufletul fiecărui părinte! Până azi, umplea cu râsetul ei sufletele celor din jur. O boală nedreaptă, CANCERUL, a lovit trupul ei plăpând. O tumoră canceroasă retroperitoneală dreaptă, de dimensiuni foarte mari, localizată într-o zonă aproape imposibil de operat, cu metastaze extinse în organism. Singura ei șansă este o operație, în cel mai scurt timp, efectuată în străinătate. Costurile se ridică la suma de 300.000 euro, sumă ce poate fi strânsă doar împreună cu dumneavoastră. Nu uitați, pic cu pic se face strop, strop cu strop se face marea, de aceea vă rugăm să spuneți mai departe tuturor cunoscuților!

ESTE O LUPTĂ CONTRA CRONOMETRU! FIECARE MINUT ÎNSEAMNĂ VIAȚĂ!

Majoritatea avem copii și știm că viața noastră s-ar stinge fără ei! Când seara veți pune capul pe pernă, sufletul dumneavoastră va spune: „am dat o viață nouă unui suflet de înger!” Și nimic nu e mai frumos decât a fi OAMENI, nu trecători!!!

O putem salva pe Rebeca donând în conturile:

RO87BTRLRONCRT0452108301, pentru tranzacțiile în RON;
Beneficiar, SIMONEAC MIHAI
RO37BTRLEURCRT0452108301, pentru tranzacțiile în EURO;
Beneficiar, SIMONEAC MIHAI
RO92BTRLGBPCRT0452108301, pentru tranzacțiile în LIRE STERLINE
Cont REVOLUT, RO43BREL0005506664920100, în RON, beneficiar SIMONEAC MIHAI
RO92BTRLGBPCRT0452108301, în lire, SIMONEAC MIHAI

Vezi și:   Cinci cluburi din Liga 1 nu au sponsor principal!

Pentru transfer direct, prin aplicația BT Pay, numărul de telefon al beneficiarului este 0737969145, SIMONEAC MIHAI.

VĂ MULȚUMIM!”

Potrivit Prosport.ro, Claudiu Keșeru, Mihai Pintilii, Alexandru Borbei (portarul echipei italiene Lecce), clubul Jiul Petroșani și suporterii săi, precum și părinții colegilor de clasă ai Rebecăi au contribuit până acum la strângerea sumei necesare. Pe Facebook s-a creat și grupul „Alături de Rebeca”, care are deja peste 16.000 de membri.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...