Confruntarea polițiștilor: Polonia vs România 1-1

Confruntarea polițiștilor: Polonia vs România 1-1. Asociația Internațională a Polițiștilor – Secția Română a jucat un amical la Gliwice cu Secția Poloneză, cu ocazia împlinirii a 103 ani de la înființarea Poliției Naționale din această țară. 

romania
Credit foto: facebook.com/iparomanis

„Organizarea a fost de mare clasă. Echipa noastră, deși s-a reunit prima oară în această formulă, a lăsat o impresie foarte bună. Jocul a fost de-a dreptul încântător în multe momente, lucru recunoscut și de polonezi. A fost o echipă a Poloniei cu foști jucători chiar din liga 1, actualmente politiști”, ne-a declarat Ion Melinte vicepreședinte al Asociatiei Internaționale a Politiștilor (I.P.A.) – Secția Română, responsabil cu sportul la nivel național.

România a deschis scorul prin Marius Adrian Coman, în prima repriză. După pauză, atacantul Emanuel Popa a scăpat de trei ori singur cu portarul, însă nu a reușit să marcheze. „A fost o prestație excelenta a jucătorilor noștri. A contat foarte mult calitatea individuală, experiența competițională și seriozitatea”, a mai spus Ion Melinte.

Jucătorii români care au făcut deplasarea în Polonia

1. Cosmin Noană – portar
2. Marian Cîrjă – fundaș central
3. Cosmin Letan – fundaș central
4. Victor Condrache – fundaș stânga
5. Valentin Ion – fundaș dreapta
6. Paul Luca – mijlocaș defensiv
7. Andrei Țepeș – mijlocaș defensiv
8. Valerică Joc – mijlocaș central
9. Robert Rusu – mijlocaș dreapta
10. Adrian Coman – mijlocaș stânga
11. Emanuel Popa – atacant

Rezerve
1. Nicușor Ștefan – portar
2. Andrei Ciucușan – fundaș central
3. Flavius Toncian – fundaș stânga
4. Alexandru Oprea – fundaș dreapta
5. Alexandru Mărtinescu – mijlocaș central

Meciul s-a jucat pe terenul echipei Piast Gliwice, din prima ligă poloneză.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...