5 reguli de care trebuie să țină cont orice pasionat de pariuri live

Pariurile live atrag un număr mare de jucători, în principal pentru că sunt generatoare de adrenalină și oferă posibilitatea obținerii unor câștiguri rapide. În plus, cine pariază pe evenimente care au început deja are o serie de avantaje care îi cresc șansele de câștig.

Dacă te numeri și tu printre cei care preferă „live-urile”, știi la ce ne referim. Una este să pariezi premeci și vezi rezultate live, iar alta este să joci live și să urmărești dacă în faza următoare câștigi biletul.  De asemenea, știi că pariurile pe meciuri în desfășurare au destule capcane. Dacă le eviți, poți atinge repede ținta de profit. 

Înainte de a vorbi despre regulile care trebuie respectate de orice pasionat de pariuri live, iată, concret, principalele avantaje ale acestui tip de pariu:

Oferă trăiri intense – să presupunem că joci pe gol marcat în următorul interval. La fiecare fază periculoasă din acel interval, pulsul crește. Cel mai intens sunt trăite acțiunile în care un jucător scapă singur cu portarul advers sau penalty-urile;

Bugetul se rulează mai repede – de obicei, un parior își fixează o țintă de profit ca procent din buget. De exemplu, îți propui de câștigi 20 de lei rulând 100 de lei. Durează mai mult timp să rulezi bugetul prin bilete premeci, respectând un anumit management al banilor. În schimb, în timpul unui meci poți pune zeci de pariuri live.

Se bazează pe informații concrete – spre deosebire de biletele premeci, care se bazează doar pe supoziții despre echipele de start, pariurile live sunt plasate după ce pariorul vede exact ce jucători intră pe teren și ce strategii au cei doi antrenori.

Vezi și:   Liga Campionilor: dă Cristiano Ronaldo golul 100?

Apar mai multe pariuri de valoare – datorită evoluțiilor cotelor în timpul desfășurării meciurilor, care nu țin cont neapărat de realitatea din teren, apar multe pariuri de valoare (cota reală, care reflectă gradul de risc, este mai mică decât cota afișată pe site).

Așa cum spuneam, avantajele enumerate mai sus nu se concretizează decât dacă nu sunt respectate câteva reguli de bază: 

Meciurile trebuie urmărite

Este obligatoriu să te uiți la meciurile pe care vrei să pariezi. Doar așa poți profita cu adevărat de avantajele oferite de pariurile live. Dacă te pricepi la sportul pe care joci, îți poți da seama ce urmează să se întâmple în meci și este mai ușor să câștigi bani. 

Nu este indicat să te ghidezi după statistica unui meci pe care nu îl poți urmări (cornere, șuturi spre poartă, șuturi pe poartă), pentru că ea poate fi eronată (operatorii nu își asumă răspunderea pentru cifrele prezentate) sau înșelătoare (o echipă domină cu autoritate, dar cealaltă scapă pe contraatac și obține două cornere).

Jocul la recuperare este strict interzis

Este crucial să respecți managementul banilor, chiar dacă este greu să te ții de plan atunci când ești nevoit să gândești la cald și să iei decizii în câteva secunde. Dacă ești luat de val și nu corelezi miza cu riscul, jucând mai mulți bani decât ar trebui, atunci te îndrepți spre faliment. Apropo de risc, el nu se referă doar la probabilitatea ca evenimentul să se întâmple, ci trebuie raportat și la timpul rămas din meci. Nu juca la recuperare după o serie de pariuri pierdute. Dacă simți această pornire, mai bine închide site-ul de pariuri.

Vezi și:   Toate drumurile duc la Juve - Roma, meciul meciurilor în Italia

„Live”-urile nu exclud analiza partidei

Dacă urmărești meciul, ai multe informații care te ajută să găsești un pariu câștigător, dar ele nu sunt suficiente pentru a juca în deplină cunoștință de cauză. Orice risc trebuie să fie calculat. Analizează partida înainte de start, ca și cum ai paria pre-meci. Observațiile „în timp real” sunt mult mai valoroase dacă le plasezi într-un context.

Trebuie pariat la cele mai bune case de pariuri

Agențiile de pariuri online se diferențiază și în funcție de pariurile live. Pe lângă platforma tv, contează oferta sportivă, timpul în care sunt înregistrate pariurile, cât de repede se deblochează cotele după un eveniment major (gol, cartonaș roșu) etc. Cu cât platforma live este mai performantă, cu atât experiența de joc este mai plăcută. Cele mai bune case de pariuri sunt cele care au și cele mai mari cote.

Limitele de pierderi și de câștig sunt importante

Nu te lăcomi! Stabilește-ți o țintă de câștig pentru fiecare zi și oprește-te dacă ai atins-o. Continuând să joci, sunt șanse mari să pierzi profitul și chiar să termini ziua pe minus. Oprește-te și în cazul în care ai epuizat bugetul repartizat zilei respective. Dacă pierzi mai mulți bani, ești cuprins de energii negative și mai este doar un pas până la a începe să joci la recuperare. Consideră pariurile sportive ca pe un test de autocontrol.

 

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...