Tecău și Rojer scriu istorie şi merg în finala de la Wimbledon

Tecău și Rojer câştigă în duelul cu  Mergea Bopanna din semifinală, marcând astfel o calificare istorică în ultima rundă la Wimbledon.

tecau-rojer vs mergea-bopanna wimbledon 2015
După mai mult de 3 ore de joc, Tecău-Rojer  ies învingătorii unuia dintre cele mai frumoase meciuri de tenis din ultimii ani.

Tecău şi Rojer au început curajos. 2-0, au făcut break-ul şi şi-au adjudecat serviciul. Însă, loviturile imparabile ale lui Mergea şi serviciul foarte bun al lui Bopanna au condus spre câştigarea setului de către favoriţii numărul 9 (6-4).

Reacţie promptă pentru Tecău şi Rojer care au câştigat al doilea set cu 6-2. Mult mai buni la serviciu, au crescut ritmul jocului.

Egalitate la seturi, 1-1. Confruntare strânsă pentru românii noştri!

Cuplul Tecău-Rojer a câştigat şi următorul set, cu 6-3 de această dată. Dar ca să fie tacâmul complet şi să avem o semifinală epocală, cu un scor strâns şi spectacol inedit, Mergea şi Bopanna au făcut faţă presiunii, câştigând al patrulea set, cu 6-4.

Setul decisiv… Ţineţi-vă bine! Acum e acum. Unul dintre români va triumfa şi va merge în finala turneului de Grand Slam. Dar care va fi acesta?

Scorul extrem de strâns, de un game, maximum două diferenţă, alcătuiesc portretul unui meci superb, o adevărată semifinală! Deznodământul i-a adus în prim- plan pe Tecău-Rojer, 11-13  pentru favoriţii numărul 4 şi calificare în finală!

Un meci foarte echilibrat, tacticizat, în care fiecare şi-a dorit victoria. Au stat la fileu foarte agil, au ştiut să acopere terenul, au ştiut când să lovească lung sau să îşi surpindă adversarul.

Acum 4 ani începeam să joc din nou iar acum am ajuns acolo unde imi este locul. Sunt în al nouălea cer pentru că Daiana a fost și este mereu lângă mine, acolo, să mă ridice de fiecare dată când sunt jos și, în același timp, să mă aducă cu picioarele pe pământ, când o iau razna. Avem tot timpul înainte și atâta timp cât suntem sănătoși, sky is the limit. Facem parte dintr-o echipă minunată și împreună vă vom aduce și mai multe bucurii„, a postat Florin Mergea pe contul său de Facebook, la puțin timp după incheierea meciului.

Felicitări ambilor români!! Horia Tecău, Florin Mergea, suntem mândri de voi!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...