Steliano Filip a făcut-o și mai lată. Dinamo poate plăti daune!

Steliano Filip a făcut-o și mai lată. Dinamo poate plăti daune după ce fundașul său s-a dus la circ și a corupt la o băută-monstru un cimpanzeu, un șarpe și o zebră, care s-au prezentat lamentabil la spectacolul de a doua zi.

steliano filip
Credit foto: sportpictures.eu

La conferința de presă care a prefațat meciul cu CSM Poli Iași, Filip a negat vehement că el și-ar conduce unii coechipieri, mai influențabili, spre o viață stropită cu alcool. „Nu este adevărat că eu îi corup. Ce, dacă mă duc la circ, forțez pe cineva să vină cu mine? Hai să schimbăm subiectul!”, s-a rățoit fotbalistul la jurnaliști.

Pentru a demonstra că nu minte, Steliano a strigat în vestiar, după antrenamentul de seară, că se duce la circ, apoi a ieșit pe ușă. Așa cum era de așteptat, nu a mers nimeni cu el. Fotbalistul a ratat intrarea principală și a nimerit în zona cuștilor, unde animalele tocmai sărbătoreau ziua de naștere a bursucului, poreclit Dan Petrescu printre animale.

Un struț l-a recunoscut pe Filip de la televizor și l-a invitat la un pahar. Acesta a acceptat numai după ce s-a asigurat că nu e niciun corb prin preajmă.

La ora 22, animalele au început să se retragă, pentru că aveau spectacol a doua zi, dar dinamovistul abia prinsese chef de viață. A reușit să corupă un cimpanzeu, un șarpe și o zebră, cu care a băut până spre dimineață.

„Inițial, nu am găsit nicio explicație pentru evoluțiile lamentabile din timpul spectacolului ale celor trei animale. Zebra nu a reușit să stopeze nicio minge în numărul său, cimpanezul a luat cartonaș roșu pentru că a înjurat spectatorii, iar șarpele s-a înecat cu un măr. Apoi, un îngrijitor mi-a spus că l-a văzut pe Steliano Filip plecând pe șapte cărări, în timp ce o cânta pe aia cu «Dușmanii-mi poartă pică, dar n-au valoarea mea». În 20 de ani, am avut un singur caz de animal în stare de ebrietate, când ariciul a mâncat o pară fermentată”, a declarat patronul circului.

Nu este exclus ca acesta să îi ceară daune omologului Ionuț Negoiță, care nu e în stare să își dreseze „câinii”.

(Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare).

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...