Simona, regină la BRD Bucharest Open

Simona Halep e regină la  București, după ce a cȃștigat al 13-lea trofeu din carieră, 6-0, 6-0 cu Anastasija Sevastova (Letonia, 66 WTA), ȋn finala de simplu de la BRD Bucharest Open.

Simona Halep se bucura dupa meciul castigatSimona a ȋnceput perfect meciul, cȃștigȃnd primele cinci game-uri. Romȃnca a jucat cu ȋncredere, a dat tot ce avea mai bun și a lăsat-o pe Sevastova fără replică, reușind să-și adjudece primul set cu 6-0 la doar 20 de minute de la ȋnceputul partidei.

Lucrurile nu au mers mai bine pentru jucătoarea din Letonia nici ȋn setul secund. Simona a continuat să joace impecabil și a făcut spectacol cu două contre scurte. Nici măcar un game nu a reușit să cȃștige Anastasija, iar setul doi s-a terminat tot 6-0!!!

Simo nu i-a dat nicio șansă adversarei sale, reușind să cȃștige trofeul ȋntr-un mare fel. A știut să profite de faptul că joacă acasă, ȋn faţa fanilor, a știut să-și stăpȃnească emoţiile inevitabile ȋntr-un meci cu o miză așa mare și a impresionat pe toată lumea cu prestaţia ei.

Fericirea Simonei a fost imensă la finalul partidei, ea declarȃnd că: „Este o mare bucurie să ridic din nou trofeul acasă.”

Ȋn ȋntȃlnirile directe de pȃnă acum, letona o conducea pe Simona cu 3-1.

Jucătoarea noastră va primi 280 de puncte WTA și un cec ȋn valoare de 43.000 de dolari pentru performanţa de azi de la Arenele BNR.

Simona mai are ȋn palmares un titlu obţinut la acest turneu, în 2014.

Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...