Ronald Gavril a cucerit centura WBC Continental Americas

Ronald Gavril a cucerit centura WBC Continental Americas la categoria semigrea. Românul l-a învins la puncte pe americanul Khainell Wheeler, în meciul disputat pe durata a opt runde la Cow Palace din San Francisco.

ronald gavril

„Sunt încântat să duc centura WBC Continental Americas şi prestigiul WBC în România. Această victorie este o dovadă a talentului şi a muncii grele a comunităţii boxului şi sunt onorat să îmi reprezint ţara pe scena mondială”, a transmis Ronald Gavril, după meci, pe Facebook.

„A fost o luptă intensă, cu multe provocări, dar am dat totul şi am ieşit victorios. Este un moment pe care nu-l voi uita niciodată şi o dovadă a muncii şi dedicaţiei pe care o am la fiecare meci”, a descris românul meciul cu sportivul american.

Cu acest succes, Gavril a obținut a 23-a victorie la profesionişti (18 KO), bilanţul său fiind completat cu trei înfrângeri.

Pugilistul în vârstă de 36 de ani a obținut al cincilea succes consecutiv și al doilea la semigrea, după ce anterior a boxat în cadrul categoriei supermijlocii.

Un pas spre titlul WBC

Acest titlu, acordat de World Boxing Council (WBC) unui boxer care se află în clasamentul WBC în categoria sa de greutate și care provine din America de Nord, America Centrală sau America de Sud, este un pas important pentru a progresa către un titlu mondial WBC.

Ronald Gavril mai are în palmares titlurile NABF Super Middleweight Champion, WBA Latin Super Middleweight Champion și, de două ori, WBC Middleweight Challenger.

În vârstă de 29 de ani, adversarul său, Khainell Wheeler, a suferit a treia înfrângere la profesionişti (1 KO), palmaresul său cuprinzând şi 7 victorii (6 prin KO).

Vezi și:   Yoga ajută la ameliorarea durerilor de cap

 

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...