România, supertest pentru Europene cu Abahani Chittagong!

Cu astfel de meciuri amicale, România nu are cum să nu ajungă din nou în primele zece naționale ale lumii!

Anghel Iordanescu

După importantul amical cu Sioni Bolnisi, locul 14 în campionatul Georgiei, pe care România a învins-o eroic cu 1-0, echipa federală și selecționerul Anghel Iordănescu au perfectat un alt meci tare de pregătire, cu o formație mult mai bună – locul 8 în Liga de fotbal din Bangladesh.

Poate că Abahani Chittagong, căci acesta este numele viitorului adversar al tricolorilor, nu spune mare lucru microbiștilor de la noi, dar trebuie să știți că această formație îi poate antrena pe băieții noștri pentru jocul mai dur, cu Ungaria, de la Budapesta, din preliminariile C.E. Și asta deoarece jucătorii de la Abahani vor purta la echipament bâte de cricket, cel mai popular sport din această țară. Pentru a contracara tactica adversarilor din Bangladesh, Iordănescu a avut o idee genială, nu degeaba a antrenat Generația de Aur: a comandat platoșe pentru Tănase și Compania, în fapt, niște tricouri de tablă, care vor da și renumele naționalei actuale, Generația de Tinichea.

“Am încredere în colectivul tehnic şi în jucătorii echipei naţionale. România va câştiga în Bangladesh! Nu va fi un meci uşor, dar simt că vom face un meci mare. Echipa României are o generaţie de mare valoare. Ați văzut cu toții în partida cu puternica formație Sioni Bolnisi”!, a declarat într-un profund spirit patriotic președintele FRF, Răzvan Burleanu.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Sursa foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...