Programul ultimilor români care evoluează la JO de la Rio

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro se încheie astăzi, iar ultimii români care evoluează ne reprezintă la atletism și lupte libere.

albert saritov
credit foto: insidethegames.biz

LUPTE LIBERE

Albert Saritov – categoria 97kg, calificări și recalificări; ora 14:30
Albert Saritov este de origine rusă, dar și-a obținut cetățenia română în primăvara acestui an. Cea mai bună performanță a sa este medalia de bronz de la Campionatele Mondiale de la Istambul, la ctg. 84 kg, din 2011. În 2016 el a câștigat turneul preolimpic de la Istambul, ca categoria 97 kg.
Finala va avea loc de la ora 20:25.

ATLETISM
Nicolae Soare – proba maraton, finala; ora 15:30
Nicolae Soare a câștigat în 2013 medalia de argint la Campionatul European de la Tampere (Finlanda). În 2015, a obținut medalia de argint la Universiada de vară de la Gwangju (Coreea de Sud), în proba de 10.000 de metri. Recordul său personal la maraton este de 2h 18:52.

Marius Ionescu – proba maraton, finala; de la ora 15:30
Marius Ionescu este câștigătorul câștigător al maratonului din Chester, Anglia din 2013 și 2014. În 2015, a câștigat Maratonul de la Dusseldorf. Recordul său personal este de 2h 13:00.

Ceremonia de închidere de la JO va avea loc la ora 2:00, ora României.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...