Primul caz de Covid-19 depistat la turneul de la Atlanta

Primul caz de Covid-19 a fost depistat la turneul de la Atlanta. Este vorba despre tânărul jucător american Frances Tiafoe (22 de ani).

primul caz
bbc.com

Turneul de la Atlanta are loc în această perioadă și se dispută între două echipe compuse din jucători americani.

Echipa Stars (Echipa Stelelor): Frances Tiafoe (81 ATP), Tommy Paul (57), Reilly Opelka (39) și Taylor Fritz (24).

Echipa Stripes (Echipa dungilor): Steve Johnson (63) , Tennys Sandgren (55), Sam Querrey (45) și căpitanul John Isner (21).

Evenimentul se desfășoară în cinstea zilei naționale a Americii (4 iulie), iar accesul publicului este permis în anumite limite, respectându-se normele de distanțare socială impuse de autorități.

Pe cât de bine a fost organizat evenimentul, cei de aici încercând să nu mai repete greșelile de la Adria Tour, totuși tânărul Frances Tiafoe a anunțat astăzi printr-un comunicat de presă că a fost depistat cu virusul Covid-19!

Tiafoe, primul caz depistat la turneu, a fost înlocuit

Tiafoe a disputat un meci împotriva lui Sam Querrey în prima zi a competiției, meci în care a reușit să se impună în două seturi. Frances a fost testat negativ la începerea turneului, dar după prima zi a prezentat simptome specifice Coronavirus,  iar rezultatul testului a fost de această dată pozitiv.

Organizatorii anunță că turneul va continua după ce se va dezinfecta zona și se va ancheta cu cine a intrat Tiafoe în contact în această perioadă. După cum anunță organizatorii, Frances va fi înlocuit de către Cristopher Eubanks (numărul 238 mondial).

 

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...