La un pas de tragedie: Nistor a vrut să înghită bila de la ruletă!

Fiind de la țară, Nistor a crezut că bila de la ruletă e o bomboană și a vrut să o înghită înainte de meciul cu Steaua, când mai mulți dinamoviști au fost surprinși în cazinou.

dinamo-la-pacanele
Credit foto: prosport.ro

Am aflat detalii ireale despre escapada dinamoviștilor Filip, Bumba, Nistor și Popa la cazinou, chiar în dimineața dinaintea meciului cu Steaua.

Povestește Steliano Filip: „Treceam din întâmplare pe lângă acel cazinou, eu nici nu voiam să intru. Mă gândeam doar la meciul cu Steaua. La un moment dat, Nistor a rămas în spate și l-am auzit strigând: să moară mama, câte luminițe! Au venit extratereștrii! Eu știam ce e acolo, dar el, Bumba și Popa sunt de la țară. Habar nu aveau”.

Un prieten al lui Nistor a vorbit despre fascinația acestuia pentru luminițe: „De mic copil,  colecționa licurici. Când a mai crescut, voia să se facă preot. Intra mereu în biserică să vadă luminițele. Mă mir că nu a ajuns la Steaua sau la Astra”.

Angajații stabilimentului cu jocuri de noroc au fost pur și simplu terorizați de jucătorii dinamoviști. Mai întâi, Popa a vandalizat un aparat de păcănele pentru că pe ecran apăreau diamante, dar din mașină ieșeau doar niște fise.

Cele mai mari probleme au fost cu Nistor, care a crezut că bila de la ruletă e o bomboană Raffaelo și a vrut să o înghită. Sub privirile încremenite ale lui nea Piți, aflat la o masă discretă, bodyguarzii au reușit să recupereze bila din gâtlejul mijlocașului, înainte ca aceasta să dispară după omuleț.

Până la urmă, Viorel Lis le-a explicat fotbaliștilor care sunt regulile de la ruletă, iar aceștia au decis să se distreze de toți banii pe care îi aveau la ei mizând pe negru, roșu, negru, roșu, deși tot întrebau cum pot pune pe alb-roșu.

Când se crăpa de ziuă, s-a întâmplat ceva uluitor. Din pardoseala cazinoului au scos capul trei cârtițe, una semăna cu Lovin, una cu Șumudică, iar a treia cu Meme!

Îngroziți, fotbaliștii lui Dinamo au plecat acasă.

* Acest text este un pamflet și trebuie tratat cu atare.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...