Laura Ilie, locul 3 la Cupa Mondială de tir de la Rio

Laura Ilie, locul 3 la Cupa Mondială de la Rio în proba de puşcă aer comprimat 10 metri. Sportiva legitimată la CS Dinamo București a obținut 260,2 puncte în finala competiție din Brazilia.

laura ilie

În ultimul act, românca a fost devansată de germanca Anna Janssen, 262,6 puncte şi de franţuzoaica Oceanne Muller, 261,7 puncte. Finala pentru aur a fost adjudecată cu 17 puncte la 7 de Janssen.

În calificări, sportiva pregătită de Olimpiu Marin a ocupat locul 4, cu 628,1 puncte.

Laura Ilie, aur la Jakarta

Sportiva tricoloră a câștigat în februarie aurul la tir sportiv la Grand Prix-ul de la Jakarta, Indonezia, în proba de pușcă 10 metri aer comprimat.

În finala de la Jakarta, Laura a întrecut-o pe Salsabela Khairunnisan (Indonezia) și și-a trecut în cont puncte importante în clasamentul mondial care se ia în calcul pentru calificarea la Jocurile Olimpice din 2024.

În vârstă de 28 de ani, Laura Ilie a participat la Jocurile Olimpice de vară 2020 de la Tokyo, Japonia, unde a ocupat locul 9.

Sursa foto: CS Dinamo București

 

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...