Cea mai SF fraudă din fotbalul mondial. Steaua riscă excluderea!

Cea mai SF fraudă din fotbal, pentru care Steaua riscă excluderea din cupele europene: UEFA a descoperit că jucătorii folosiți în primul mandat al lui Reghecampf erau, de fapt, roboți. Ancheta a pornit de la un indiciu apărut în presa de la București.

cea mai sf
Credit foto: sportpictures.eu

FCSB termină anul în genunchi şi o aşteaptă o confruntare extrem de complicată cu Viitorul. Spre deosebire de acest sezon, în care pregătirea fizică a fost făcută de Marian Lupu, în anii în care Thomas Neubert s-a ocupat de muşchii jucătorilor, Steaua a arătat formidabil şi nu existau decât foarte rar accidentări musculare, ci doar mecanice”, a scris gsp.ro, demascând, fără să vrea, cea mai avansată tehnologic fraudă din fotbalul mondial.

Vigilentă, UEFA a înființat o comisie care a analizat din toate unghiurile echipa care ajungea, în 2013, în optimile de finală ale Europa League, de unde avea să fie eliminată de Chelsea Londra.

„Am adunat mai multe mărturii de la foști angajați ai clubului. Sunt detalii uluitoare despre accidentările mecanice. Bourceanu a avut probleme cu suspensiile, Chiricheș era să își piardă o mână din cauza unui șurub strâns superficial, lui Rusescu i s-a spart la un moment dat pompa hidraulică, iar Gardoș a fost nevoit să își schimbe filtrul de polen. Despre Chipciu s-a spus că a avut o contractură când a fost înlocuit într-un meci. De fapt, i se înfundase carburatorul”, au spus oficialii UEFA, care au tras o concluzie necruțătoare: Neubert i-a transformat pe fotbaliști în roboți, iar băutura magică despre care s-a tot vorbit nu era altceva decât ulei de motor.

„Eu aveam această bănuială încă de atunci, dar nu am vrut să spun nimic. Și așa mă ia lumea în râs, că mă pricep la toate. Fără doar și poate: roboții lui Reghecampf ar fi trecut fără probleme și de Chelsea, dacă fuselajul nu le era afectat de clima londoneză. Dacă vă uitați bine, veți observa că jocul a început să scârțâie asurzitor în a doua repriză a acelui meci. Eu mi-am pus mâinile la urechi, ca să pot privi toată partida”, a remarcat Cristian Tudor Popescu.

Vezi și:   Cum sunt umflaţi jucătorii doriţi de Steaua

Întrebat de ce evoluția „roș-albaștrilor” nu a mai fost atât de strălucită și la a doua debarcare a lui Reghe, CTP-ul a opinat că Becali s-a zgârcit și a luat piesele robotice din China, și nu din Germania, ca în perioada de referință.

Scrisoarea în care Steaua era înștiințată de UEFA că riscă excluderea din cupele europene a fost deturnată din drumul spre Gigi Becali de un acolit al lui Talpan, care l-a atacat pe poștaș urlând: „FCSB nu e Steaua”.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...