Vrei să câștigi la pariuri? Trebuie să intri pe cadarmarius.ro

Dacă vrei să câștigi la pariuri, trebuie să intri pe noul site cadarmarius.ro, unde vei găsi mereu sfaturi și reguli de pariere, dar nu numai. Totul e să și reușești să te ții de ele.

Captură de ecran din 2017.06.14 la 15.15.47

Marius Cădar e un fel de „guru” în lumea pariurilor. A început să parieze cu mai bine de 15 ani în urmă, ca un amator, ca și noi, ceilalți, dar în timp a reușit să se disciplineze, să câștige și, ușor-ușor, să facă din ce în ce mai mulți bani din această pasiune. Da, mai întâi a fost o pasiune, îi plăcea matematica, studia statistici ore întregi și abia apoi paria.

Am citit recent articolul lui pe Pariurix.com, „Cum am făcut primii 100.000 de euro din pariuri sportive”, și am rămas impresionat de povestea vieții lui. Merită să-l citiți și voi și să luați aminte la cele spuse acolo. Veți descoperi cum un om simplu, fiu de strungari (și mama, și tata), cu alți trei frați acasă și care a trăit în sărăcie până pe la 20 de ani, a reușit să se ridice de jos de tot. Și știți cum? Prin enorm de multă muncă.

Da, când auziți de muncă, sigur dați un pic înapoi și parcă nu vă vine să credeți. Ar fi mai ușor să cadă banii din cer. Dar mai bine citiți și veți înțelege. Apropo, articolul a făcut până acum peste 65.000 de vizualizări pe Internet!

Îl cunosc pe Marius doar de un an, lucrez pentru site-ul lui, Pariurix.com, o să ziceți că sunt subiectiv, e și normal să fiu, dar vă pot spune cu mâna pe inimă că rar am văzut un om mai corect decât el. Și am lucrat cu o mulțime de oameni în cariera mea. Dacă spune ceva sau dacă promite ceva, atunci să știți că e musai să se și țină de cuvânt. Cu orice risc. Asta mi-a plăcut în primul rând la el.

Banii nu i-au luat mințile!

Banii câștigați mai întâi din pariuri și apoi din afacerile pe care le-a dezvoltat cu ingeniozitate nu i-au luat mințile. Îmi pare un om simplu și corect, cu care poți vorbi oricând despre orice, de la politică, la sport și la femei, dar în principal despre pariuri, domeniu în care, după cum vă spuneam, e maestru.

L-am observat și în live-urile pe care le face pe facebook, și în articolele pe care le scrie pe Pariurix. M-a impresionat cu răbdarea pe care o are ca să le explice tuturor ce trebuie să facă dacă vor să câștige pe termen lung din pariuri. Se luptă cu mulți oameni obtuzi, ca să nu le zic altfel și ca să nu-i jignesc. Deși unii merită cu prisosință să li se spună cum sunt de fapt.

Trebuie doar să vreți și să puneți în aplicare sfaturile lui Marius

Sunt convins că pe cadarmarius.ro va avea aceeași răbdare și vă va oferi cele mai noi informații în domeniu, cele mai bune sfaturi de pariere. Veți avea ce să învățați, numai să vreți, să vă doriți asta și să puneți în aplicare.

cadarmarius

Dacă veți căuta câștiguri rapide, așa-zisele bombe „pauză/final”, e clar că www.cadarmarius.ro nu e site-ul vostru. Marius v-a spus, de altfel, de nenumărate ori, că ponturile astea „sigure” nu există, de fapt, că sunt niște mari țepe ale unor mari țepari. De voi depinde dacă înțelegeți sau nu.

Îi urez mult succes lui Marius cu noul lui site. Eu îi voi citi cu atenție toate articolele, dacă nu vor fi mai lungi decât acesta! Glumesc acum, pentru că Marius scrie de obicei foarte mult. Dar, cel mai importnt, scrie și foarte bine și cu folos pentru cei care știu să citească ce scrie el!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

1 COMENTARIU

  1. Buna
    Forte bine spus , depinde doar de noi dacă avem răbdarea necesară pt așa ceva!!!
    Foarte bun articolul si bine-nțeles vom urmări tot ce mișcă pe acest site!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...