Alexandrion Group, încă un sezon alături de FC Petrolul Ploiești

Alexandrion Group este alături de FC Petrolul Ploiești și în acest sezon! Parteneriatul dintre formația prahoveană nou-promovată în prima ligă și Alexandrion Group merge mai departe, intrând în cel de-al nouălea an. 

Alexandrion

Alexandrion Group este cel mai vechi partener al clubului Petrolul Ploiești, fiind alături de gruparea galben-albastră și în momentele dificile, în care aceasta evolua în ligile inferioare din România.

„Am ajuns cel de-al noulea an de parteneriat între Alexandrion Group și Petrolul Ploiești, iar mesajul președintelui și fondatorului companiei noastre, domnul Nawaf Salameh este acela că vom continua pe termen nelimitat!”, a mărturisit Valentin Popescu, director de marketing sportiv al Alexandrion Group.

„După cum se știe, cea mai mare fabrică a Alexandrion Group este la Pleașa, în județul Prahova, acolo unde lucrează oameni care sunt susținători ai Petrolului, astfel încât este de datoria noastră să susținem mai departe echipa! Încercăm să dăm un exemplu pentru ca toate marile companii de pe raza județului Prahova să vină și să se alăture acestui proiect. Fiind în prima ligă, Petrolul are nevoie de susținere financiară”, a precizat Valentin Popescu.

Petrolul Ploiești a revenit în prima divizie după 6 ani

Revenită în Superligă după șase ani, echipa de fotbal Petrolul Ploiești a avut o campanie de transferuri intensă, în care a reușit să-și completeze lotul cu jucători cu experiență.

În această vară au venit la Ploiești Gabi Tamaș, Gicu Grozav, Christian Irobiso, Mirko Ivanovski, Jair Tavares, Florin Borța și Lucian Dumitriu.

De asemenea, se vehiculează că la Petrolul ar mai putea ajunge cel puțin doi fotbaliști, Felix Mathaus și Constantin Budescu.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...