De ce căzuse transferul lui Planic. Argăseală are circumstanțe atenuante

Alba-neagra la FCSB cu transferul lui Planic, fundașul central sârb! Agentul jucătorului a declarat inițial că tranzacția a căzut din cauza neseriozității lui Valeriu Argăseală, dar noi am aflat că directorul executiv al FCSB are circumstanțe atenuante.

planic

Planic și agentul lui au fost lăsați să aștepte aproape trei ore în ziua în care au venit în București, Argăseală fiind atunci la un șpriț, la dineul oficial dinaintea meciului cu Sporting.

Un ospătar de la acel eveniment, căruia i se spune „Becali” pentru că e mare fan al patronului fcsb, ne-a relatat motivul pentru care Argăseală nu a ajuns la întâlnirea cu fundașul sârb: „Nea Vali, un om deosebit, serios, mi-a dat 3 lei ciubuc după ce i-am oferit un pahar cu șampanie, a avut o mare problemă atunci, credeți-mă. Un portughez s-a așezat din greșeală pe ochelarii lui, iar acesta a rămas practic în orb. Zâmbea fiecăruia, mai spunea câte o glumă, la un moment dat l-am văzut vorbind în portugheză, cred, cu statueta de la intrare”.

Amănuntele date în continuare de ospătar sunt clar în favoarea oficialului fecesebist: „Nea Vali s-a chinuit o oră să intre pe agenda telefonului mobil. Zicea într-una: Planic, Planic, Planic… Dar cred că nu a reușit. A plecat supărat după două ore jumate, m-a rugat să-i dau cei trei lei înapoi și să îl mai împrumut cu 10, ca să ia taxiul până la birou, că îl așteptau băieții ăia, sârbii. I-am dat, nu putea conduce fără ochelari. E om serios nea Vali, știu sigur că recuperez banii la meciurile din grupe. Câte trei lei dacă îmi dă la fiecare dineu, fac 9 lei. Asta e, 4 lei să fie pierderea mea, măcar să bată Steaua lui nea Gigi.”

Planic a declarat în presa de la Belgrad că șeful FCSB nu i-a oferit nicio explicație, după ce așteptase ca fraierul vreo trei ore, nemâncat și fără apă: „Nu am mai văzut așa ceva! Era derutat când a venit. A dat mâna cu secretara, pe noi nici nu ne-a băgat în seamă. Stătea cu spatele la noi și arăta spre ochi, am înțeles că nu ne poate vedea atunci. Cum naiba? Măcar câteva cuvinte să fi zis, să ne fi cerut scuze. Nimic. S-a așezat pe un ghiveci cu flori, în fața căruia cred că trebuia să facem poza oficială  și dădea doar din mâini, am crezut că rupe floarea. Asta e bătaie de joc. Eu nu accept așa ceva. Mai bine joc până la pensie la Vojvodina, decât să mai dau ochii cu acest Argăseală”.

Am aflat din surse nesigure că nea Vali și-a pierdut și placa dentară la dineu, când mușca dintr-o caracatiță pane, așa că se explică muțenia lui de la întâlnirea cu cei doi sârbi. Această informație nu a fost confirmată de ospătarul „Becali”.

P.S. Gigi Becali a rezolvat până la urmă lucrurile: i-a decontat lui Argăseală, la negru, cheltuielile cu taxiul, cu noii ochelari și noua placă, iar agentului jucătorului i-a promis o cisternă de brânză și o navetă cu lapte bătut.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...