Stoican după 0-6 cu Debrecen: “Am dominat, mai puțin pe tabelă!”

Dinamo a fost umilită în Ungaria de Debrecen, 0-6, dar antrenorul Flavius Stoican a găsit niște explicații halucinante, pe care Blătescu le-a auzit în vestiarul câinilor, acolo unde se afla ascuns într-un coș cu echipament.

Antrenorul echipei Dinamo, Flavius Stoican.

Iată ce a spus Stoican:

Am dominat jocul, mai puțin pe tabela de marcaj! Ei nu ne-au pus probleme în afara celor șase goluri marcate. Exceptând minutele în care au înscris cele șase goluri, am fost egalii lor.

Era mai bine dacă reușeam să câștigăm, dar și așa nu sunt îngrijorat. Vom pune totul la punct până la reluarea campionatului dacă nu se întoarce Teja.

E un rezultat care doare, dar până la urmă și Brazilia a luat șapte de la Germania. Noi am luat doar șase de la Debrecen, iar asta înseamnă că suntem mai buni decât Brazilia.

Vă spun eu că la anul ne batem la titlu. Am jucători care au dat de multe ori dovadă de caracter, au inimă în ei. 1-6 cu Astra, 1-7 cu tineretul Danemarcei și acest 0-6 cu Debrecen sunt simple întâmplări.

Obiectivul meu de acum înainte este să primim mai puțin de șase goluri pe meci. Îmi doresc ca Dinamo să arate mai bine de la meci la meci, iar la finalul sezonului să nu pierdem la mai mult de trei goluri.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...